€500,- voordeel op Siemens studioLine

Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

siemens
Siemens

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatuurset van Siemens studioLine. Dat kan nu met extra voordeel!

Kies 4 apparaten uit het complete Siemens studioLine assortiment en krijg 500 euro voordeelProfiteer van dit voordeel, de actie loopt t/m 5 januari 2020

Kom eens langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. 

Kom eens langs  Maak een afspraak

Homeconnect: apparaten bedienen met je smartphone of tablet

Kookplaat siemens
Keramische kookplaat met Home Connect

Als eerste merk biedt Siemens met HomeConnect een assortiment met apparaten aan die met behulp van je smartphone of tablet te bedienen zijn. De insteek? Het huishouden makkelijker maken, maar ook compleet nieuwe toepassingen in de keuken mogelijk maken. Kijk bijvoorbeeld naar de oven die je op afstand kan instellen. Kookprogramma’s kunnen op afstand gestart en gestopt worden. De HomeConnect app bevat daarnaast ook tal van heerlijke recepten, waarvan je de instellingen voor de perfecte bereiding van dit recept direct naar je oven kan verzenden. Laat dit nu nog maar een van de vele voorbeelden zijn van wat je allemaal met je oven kan doen. Lees hier meer over HomeConnect.

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Vraag het nu geheel gratis aan!

Inspiratiemagazine Smaak

Smaak
Inspiratiemagazine Smaak


Maak een afspraak en profiteer

Kom eens langs in één van onze winkels om zo de keuken te vinden die past voor jou! Of maak direct een ontwerpafspraak. 

Kom eens langs  Maak een afspraak

Bekijk onze actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.