preload

€500,- voordeel op Siemens

Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

Siemens


Siemens

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatuurset van Siemens. Dat kan nu met extra voordeel!

Kies 4 apparaten uit het complete Siemens-assortiment en krijg 500 euro voordeel! Profiteer van dit voordeel door een order te plaatsen vóór 6 januari 2019. 

Kom eens langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. 

Kom eens langs  Maak een afspraak


Homeconnect: apparaten bedienen met je smartphone of tablet

Kookplaat siemens
Keramische kookplaat met Home Connect

Als eerste merk biedt Siemens met HomeConnect een assortiment met apparaten aan die met behulp van je smartphone of tablet te bedienen zijn. De insteek? Het huishouden makkelijker maken, maar ook compleet nieuwe toepassingen in de keuken mogelijk maken. Kijk bijvoorbeeld naar de oven die je op afstand kan instellen. Kookprogramma’s kunnen op afstand gestart en gestopt worden. De HomeConnect app bevat daarnaast ook tal van heerlijke recepten, waarvan je de instellingen voor de perfecte bereiding van dit recept direct naar je oven kan verzenden. Laat dit nu nog maar een van de vele voorbeelden zijn van wat je allemaal met je oven kan doen. Lees hier meer over HomeConnect.


De keuken die past bij jou

De ideale keuken is voor iedereen anders. Ben je in het dagelijks leven gek op gadgets en wil je deze graag wat meer in je keuken terugzien? Lees dan eens meer over onze ‘knap slimme keuken’. Hecht je veel waarde aan duurzaamheid in huis en dus ook in je keuken? Bekijk dan eens onze ‘glanzend groene keuken’. Ben jij een echte kookliefhebber en sta je graag urenlang in de keuken? Misschien is onze ‘lekker uitgekookte keuken’ dan iets voor jou!

Knap slimme keuken
De knap slimme keuken


Maak een afspraak en profiteer

Kom eens langs in één van onze winkels om zo de keuken te vinden die past voor jou! Of maak direct een ontwerpafspraak. 

Kom eens langs  Maak een afspraak

Bekijk onze actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×