preload
Showroomkeuken

€ 28.582,00 € 7.995,00

Opstelling: Eiland
Vestiging: Leiderdorp (Woonboulevard)

Maak een afspraak

Optima Evora Indigoblauw i.c.m. Borneo

Eiland opstelling - Leiderdorp (Woonboulevard)

Showroomkeuken Optima Evora Indigoblauw i.c.m. Borneo

Onze winkels zijn geopend

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Opstelling: Wandopstelling 1800mm met eiland 3230mm x 1070mm wandopstelling 1850mm

Apparatuur: 

  • Kookplaat: AEG inductiekookplaat 60 cm breed RVS
  • Afzuigkap: AEG blokmodel eiland 90 cm RVS 
  • Oven: AEG oven met stoomboost 60 cm inbouw RVS
  • Koelkast: AEG Geïntegreerde koel-/vriescombinatie 178cm
  • Vaatwasser: AEG volledig geïntegreerd 60cm


Blad: RVS blad 20 mm dik met vierkante RVS spoelbak met fineer barblad 1500mm x 400mm

Interesse in een showroomkeuken? 

Maak dan vooraf een afspraak met een van onze aankoopadviseurs. Vanuit onze nieuwe winkel in Leiderdorp begeleiden zij je naar het oude Bruynzeel Keukens pand waar de showroomkeukens te zien zijn. 
Je vindt Bruynzeel Keukens Leiderdorp op het volgende adres: Woongallery WOOON Elisabethhof 32 2353 EZ Leiderdorp. Of bel naar: 071 – 301 63 07.

Klik hier om je afspraak in te plannen. Vermeld bij opmerkingen in welke showroomkeuken je interesse hebt. 

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken demonteren en ophalen


Bij de aanschaf van een showroomkeuken zit levering en montage niet inbegrepen. Let dus goed op dat wanneer je interesse in de keuken hebt, iemand beschikbaar is om samen met jou de keuken te komen demonteren en ophalen. Onze aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag hoe het proces na aanschaf van de showroomkeuken in zijn werk gaat. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis? Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

 

Maak een afspraak

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.