preload

€ 10793 € 6475,80

Kleur: Magnolia
Opstelling: T-vorm
Vestiging: Spijkenisse

Showroomkeuken Olympia Magnolia Spijkenisse

Showroomkeuken Showroomkeuken Olympia Magnolia Spijkenisse

Blad: Composiet 40 mm 

Apparatuur

  • Oven: CM836GNB6 Compacte oven met magnetron zwart 45 cm
  • Kookplaat: Siemens  EH651FEB1E Inductiekookplaat 60 cm zwart 
  • Afzuigkap: Siemens LF98BE542 Eilandschouwkap 90 cm inox
  • Vaatwasmachine: Siemens SN658X07IEVolledig geintegreerde vaatwasser
  • Koelkast: Siemens Koelkast KI18RV20 


Spoelbak: 1,5 spoelbak Franke

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken demonteren en ophalen

Bij de aanschaf van een showroomkeuken zit levering en montage niet inbegrepen. Let dus goed op dat wanneer je interesse in de keuken hebt, iemand beschikbaar is om samen met jou de keuken te komen demonteren en ophalen. Onze aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag hoe het proces na aanschaf van de showroomkeuken in zijn werk gaat. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 
 

Maak een afspraak

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.