preload

€ 14.060,00 € 5.995,00

Opstelling: Hoek
Vestiging: Heerlen

Maak een afspraak

Giethoorn Antiekblauw

Hoek opstelling - Heerlen

Showroomkeuken Giethoorn Antiekblauw

Onze winkels zijn geopend

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Opstelling: Hoek opstelling 3150 x 2550mm

Apparatuur:

  • Kookplaat: Bosch inductieplaat 60 cm breed
  • Afzuigkap: Bosch inbouwunit 60 cm breed RVS
  • Oven: Bosch Compacte bakoven met magnetron 45 cm RVS
  • Koelkast: Bosch Geïntegreerde koelkast 102 cm met vriesvak
  • Vaatwasser: Bosch volledig geïntegreerd 60cm


Blad: Kunststof 96 mm dikte met vierkante RVS spoelbak

Giethoorn Antiekblauw

Op zoek naar een opvallende keuken die van alle gemakken voorzien is? Dan ben je bij de Giethoorn Antiekblauw aan het juiste adres. De keuken geeft een warme uitstraling gaan elk type interieur. De keukendeuren zijn voorzien van stroken en extra opvallend is de stoere handgreep welke in de keukendeur is bevestigd. Benieuwd naar deze keuken? Kom dan vrijblijvend langs in onze winkel. We vertellen je graag meer. 

Meer over Bruynzeel Keukens Heerlen

We heten je graag welkom in de meest zuidelijke Bruynzeel Keukens winkel van Nederland. Naast de Limburgse gastvrijheid kun je ook uitgebreide keukenkennis van ons verwachten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die een Bruynzeel keuken je kan bieden. Kom je bij ons om een kop koffie of thee? Kijk hier voor onze openingstijden en adresgegevens

Showroomkeuken demonteren en ophalen

Bij de aanschaf van een showroomkeuken zit levering en montage niet inbegrepen. Let dus goed op dat wanneer je interesse in de keuken hebt, iemand beschikbaar is om samen met jou de keuken te komen demonteren en ophalen. Onze aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag hoe het proces na aanschaf van de showroomkeuken in zijn werk gaat. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis? Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

 

Maak een afspraak

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.