preload

€ 9.937,00 € 5.962,20

Opstelling: Recht
Vestiging: Sneek

Maak een afspraak

Finesse Antraciet

Rechte opstelling - Sneek

Showroomkeuken Finesse Antraciet

Onze winkels zijn geopend

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Opstelling: Rechte opstelling 3650mm

Apparatuur:

  • Kookplaat: ATAG gaskookplaat 60 cm breed Grafiet
  • Afzuigkap: ATAG blokmodel 90 cm Grafiet
  • Oven: ATAG solo oven 60 cm inbouw Grafiet
  • Koelkast: ATAG Geïntegreerde koelkast 122 cm zonder vriesvak
  • Vaatwasser: ATAG volledig geïntegreerd 60cm


Blad: Composiet 30 mm dikte met anderhalve RVS spoelbak

Finesse antraciet

Op zoek naar een zwarte keuken of een grijze keuken? Dan is de Finesse antraciet misschien wel iets voor jou. Deze complete keuken is volledig in het antraciet uitgevoerd en heeft stoere zwarte details. Daarnaast is deze keuken voorzien van een complete apparatuur set met kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Meer over Bruynzeel Keukens Sneek

Op de woonboulevard in Sneek vind je de enige Bruynzeel Keukens winkel van Friesland. Gastvrijheid staat hier centraal. In onze winkel staan zo’n 30 inspirerende keukenopstellingen, waaronder ook deze showroomkeuken. Graag laten we je de functionaliteiten van deze keuken zien en denken we met je mee hoe deze keuken past in jouw interieur. Heb je specifieke vragen of wensen? Met onze jarenlange ervaring gaan we geen uitdaging uit de weg en kijken we graag hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Op onze speciale winkelpagina vind je meer informatie over onze werkwijze, onze openingstijden en contactgegevens. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis? Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

 

Maak een afspraak

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.