preload

€ 13.990,00 € 7.500,00

Opstelling: Eiland
Vestiging: Heerlen

Maak een afspraak

Bolton Wit

Eiland opstelling - Heerlen

Showroomkeuken Bolton Wit

Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel. In overleg kijken we wanneer het mogelijk is om de keuken te komen bekijken en/of afhalen op afspraak. 

Tot die tijd kijken we graag hoe we je op afstand zoveel mogelijk van de keuken kunnen laten zien. Bijvoorbeeld met behulp van videobellen of door detailfoto’s te maken en naar je door te sturen. We denken graag mee! 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Opstelling: Wandopstelling 3350mm meter met spoeleiland 1842mm x 951mm 

Apparatuur:

  • Fornuis: Boretti vrijstaand met dubbele oven en inductiekookplaat 90 cm antraciet
  • Afzuigkap: NOVY inbouwunit 84 cm breed wit  
  • Koelkast: Siemens Geïntegreerde koelkast zonder vriesvak 178 cm
  • Vriezer: Siemens onderbouw 82 cm
  • Vaatwasser: Siemens volledig geïntegreerd 60cm


Blad: Kunststof blad 62 mm dik met vierkante RVS spoelbak

Bolton wit

Is de keuken het middelpunt van jouw huishouden? Een plek waar je heerlijk kunt zitten en uitgebreid kookt? Dan is de Bolton wit misschien wel iets voor jou. Deze keuken is lekker ruim, maar geeft toch een warme en knusse uitstraling. Ideaal om lekker in te koken of een drankje te doen met goed gezelschap. De keuken is van alle benodigde keukenapparatuur voorzien en heeft lekker veel opbergruimte. Wil je meer weten over deze keuken? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze winkel. We vertellen je graag meer over de gemakken van deze keuken. 

Meer over Bruynzeel Keukens Heerlen

We heten je graag welkom in de meest zuidelijke Bruynzeel Keukens winkel van Nederland. Naast de Limburgse gastvrijheid kun je ook uitgebreide keukenkennis van ons verwachten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die een Bruynzeel keuken je kan bieden. Kom je bij ons om een kop koffie of thee? Kijk hier voor onze openingstijden en adresgegevens

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis? Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

 

Maak een afspraak

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.