preload

€ 14.856,00 € 5.250,00

Opstelling: Eiland
Vestiging: Amsterdam Westpoort

Maak een afspraak

Bolton Wit

Eiland opstelling - Amsterdam Westpoort

Showroomkeuken Bolton Wit

Onze winkels zijn geopend

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Opstelling: Wandopstelling 3400mm meter met spoeleiland 1842mm x 951mm 

Apparatuur:

  • Fornuis: Boretti vrijstaand met dubbele oven en inductiekookplaat 90 cm antraciet
  • Afzuigkap: NOVY inbouwunit 84 cm breed wit  
  • Koelkast: Siemens Geïntegreerde koelkast zonder vriesvak 178 cm
  • Vriezer: Siemens onderbouw 82 cm
  • Vaatwasser: Siemens volledig geïntegreerd 60cm


Blad: Kunststof blad 62 mm dik met vierkante RVS spoelbak

Meer over Bruynzeel Keukens Amsterdam Westpoort

Bekijk deze keuken in onze vestiging in Amsterdam Westpoort. Bruynzeel Keukens was een van de eerste winkels die haar deuren opende in de regio Westpoort en vandaag de dag bieden we met onze uitgebreide keukencollectie nog steeds volop inspiratie. 

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens biedt onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Bovendien parkeer je bij ons voor de deur helemaal gratis. Zien we je binnenkort in onze winkel? Kijk hier voor de actuele openingstijden

Bolton wit

Is de keuken het middelpunt van jouw huishouden? Een plek waar je heerlijk kunt zitten en uitgebreid kookt? Dan is de Bolton wit misschien wel iets voor jou. Deze keuken is lekker ruim, maar geeft toch een warme en knusse uitstraling. Ideaal om lekker in te koken of een drankje te doen met goed gezelschap. De keuken is van alle benodigde keukenapparatuur voorzien en heeft lekker veel opbergruimte. Wil je meer weten over deze keuken? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze winkel. We vertellen je graag meer over de gemakken van deze keuken. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis? Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

 

Maak een afspraak

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.