Showroomkeuken
Showroomkeuken
Showroomkeuken

€ 31.056,00 € 8.995,00

Opstelling: T-vorm
Vestiging: Leiderdorp (Woonboulevard)

Maak een afspraak

Optima Accent Jaguargroen

- Leiderdorp (Woonboulevard)

Showroomkeuken Optima Accent Jaguargroen

Heb je interesse in één van onze showroomkeukens? 

Je bent van harte welkom in één van onze winkels om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Benieuwd of deze keuken in jouw ruimte past? 

Deze keuken staat momenteel gedemonteerd in de winkel. Informeer voor de beschikbaarheid of het bekijken van deze showroomkeuken bij onze adviseurs in de winkel

Interesse in deze showroomkeuken? 

Maak dan vooraf een afspraak met een van onze aankoopadviseurs. Vanuit onze nieuwe winkel in Leiderdorp begeleiden zij je naar het oude Bruynzeel Keukens pand waar de showroomkeukens te zien zijn. 
Je vindt Bruynzeel Keukens Leiderdorp op het volgende adres: Woongallery WOOON Elisabethhof 32 2353 EZ Leiderdorp. Of bel naar: 071 – 301 63 07.

Klik hier om je afspraak in te plannen. Vermeld bij opmerkingen in welke showroomkeuken je interesse hebt. 

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken demonteren en ophalen


Bij de aanschaf van een showroomkeuken zit levering en montage niet inbegrepen. Let dus goed op dat wanneer je interesse in de keuken hebt, iemand beschikbaar is om samen met jou de keuken te komen demonteren en ophalen. Onze aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag hoe het proces na aanschaf van de showroomkeuken in zijn werk gaat. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis?

Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

Maak een afspraak

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.