preload
Showroomkeuken
Showroomkeuken
Showroomkeuken
Showroomkeuken

€ 20.245,00 € 5.995,00

Opstelling: Eiland
Vestiging: Spijkenisse

Maak een afspraak

Optima Accent

Eilandopstelling met tafel - Spijkenisse

Showroomkeuken Optima Accent

Onze winkels zijn geopend

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Uitvoering: Fluweellak
Kleur: Zandgrijs
Werkblad: Composiet ginger Satin 20 mm
Greep: grepen in combinatie met tip on
Werkhoogte: 950 mm

Apparatuur:
- Kookplaat: ATAG met Fusion Volcano wok brander (90 cm) - HG9571MBA (garantie 8 jaar)
- Afzuigkap: ATAG Eilandafzuigkap (90 cm) - ES9211EM (garantie 8 jaar)
- Oven: ATAG Multifunctionele oven met pyrolyse (60 cm) - ZX6611D (garantie 8 jaar)
- Vaatwasser: ATAG geïntegreerde vaatwasser XL - VA63313ST (garantie 8 jaar)
- Koelkast: ATAG Inbouw koelkast nis 122 cm - KS32122B (garantie 8 jaar)
- Spoelbak: vlak inbouw 540 x 450 mm RVS

Afmeting:
Spoelkant excl. Half hoge kasten 2400 x 600 mm
Half hoge kasten 1226 x 600 mm
Eiland (inclusief tafel): 1830 x 720 mm (3030 x 1010 mm

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis?

Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

Maak een afspraak

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.