Familie Berrevoets wint Bruynzeel keuken!

winnaars

Op 7 september openden wij onze volledig vernieuwde winkel in Bergen op Zoom. Dit feestelijke moment vierden wij met onze klanten, o.a. met een prijsactie. Wij daagden iedereen uit om een selfie te maken in zijn of haar favoriete keuken. De selfie met de meeste likes zou worden beloond met een keuken t.w.v. €7500,-.

Met 2021 likes is de familie Berrevoets als winnaar uit de bus gekomen! Lennard Berrevoets: “We hebben erg gelachen tijdens het maken van de foto! Wat een spannende week was dit. Toen Bruynzeel ons liet weten dat wij bij de Top 5 hoorden, hebben we heel hard ons best gedaan. We zijn dan ook erg onder de indruk van de vele likes die we hebben mogen ontvangen, en de inspanningen die andere mensen hebben gedaan om ons te helpen winnen. Wij zijn dolblij met de prijs want wij voelden ons stiekem al helemaal thuis in de keuken die wij hadden laten ontwerpen.”

Het enthousiasme waarmee aan deze actie is deelgenomen, is overweldigend. De creativiteit waarmee likes gewonnen zijn, heeft helaas ook geleid tot het overtreden van het actie regelement. Wij zagen ons daarom genoodzaakt om één deelnemer uit te sluiten. Wij vinden dit een vervelende situatie en gaan met deze deelnemer in gesprek.

Bruynzeel feliciteert de familie Berrevoets van harte met het winnen van hun keuken. De familie Berrevoets zal binnenkort in onze nieuwe winkel in Bergen op Zoom komen proosten en dan zullen wij verdere afspraken maken over de levering van de keuken.

Ook benieuwd naar onze nieuwste en meest geavanceerde winkel in Bergen op Zoom? Wij heten je hier graag welkom!

Kom gezellig langs!

Bruynzeel Keukens
Van Konijnenburgweg 25
4611 HK Bergen op Zoom 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.