Quooker FLEX t.w.v. € 1.345,- cadeau!

Bruynzeel Keukens staat al sinds 1937 voor de keuken die werkt. En dat is een functionele, mooie én betaalbare keuken. Een keuken met een slimme indeling, voldoende opbergruimte en apparatuur die precies bij jou past.

Tijdens de actieperiode krijg je een Quooker FLEX t.w.v. € 1.345,- cadeau bij aankoop van een keuken vanaf € 8.500,- Echt een functioneel cadeau! 


De Quooker FLEX
De Quooker FLEX is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Het is een functioneel, innovatief en mooi product dat je keuken zeker een meerwaarde geeft. Nu alleen in de actieperiode krijg je de Quooker Flex cadeau.

Interesse?
Kom naar één van onze winkels om de Quooker Flex kraan en ons assortiment te bekijken of plan direct je afspraak online.

Lees de actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens B.V. (hierna te noemen Bruynzeel Keukens) hanteert gedurende de ‘Quooker cadeau’ actie de volgende voorwaarden;

●          Deze actie loopt van maandag 12 juni t/m zondag 1 oktober 2017
●          Deze actie betreft een Quooker Flex t.w.v. € 1345,- (RVS) cadeau bij aankoop van een Bruynzeel - of Bruynzeel OPTIMA keuken van minimaal € 8.500,- incl. BTW.
●          Maximaal één Quooker Flex per klant.
●          De ‘Quooker cadeau’  actie is uitsluitend geldig voor alle gemaakte offertes in de periode van 12 juni 2017 t/m dinsdag 1 oktober 2017.
●          De waarde van de Quooker Flex is niet in te wisselen voor contanten.
●          De Bruynzeel Keukens outlet vestiging in Bergen op Zoom (handelend onder naam Outlet DKG De Keukenfabriek) is uitgesloten van deelname. De Bruynzeel keukenwinkel aan de Drebbelstraat 9, in Bergen op Zoom doet wel mee met deze actie.
●          De actie geldt niet in combinatie met andere acties of eerder gedane aanbiedingen.
●          De actie geldt niet i.c.m. specifieke nieuwbouw projectafspraken (waaronder keukencheques) en aanvullingen op standaard projectkeukens vanuit huur- of koopwoningprojecten.
●          Reeds gekochte keukens/gesloten offertes (getekende koopovereenkomst) van voor de actieperiode, in dit geval 12 juni 2017, maar nog niet afgeleverde keukens, kunnen niet meer aan deze actie meedoen.
●          Bruynzeel Keukens behoudt zich het recht voor om de actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Bruynzeel Keukens daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens haar klant.
●          Druk- en zetfouten voorbehouden.