preload

Quooker CUBE - De kraan die alles kan

Exclusief bij Bruynzeel Keukens
Wij hebben een mooie actie lopen in samenwerking met Quooker. Bij de aanschaf van een Quooker CUBE ontvang je nu onderstaande accessoireset t.w.v. €90,- cadeau. Deze actie geldt exclusief voor Bruynzeel Keukens en loopt t/m 31 oktober. 

Quooker


Kom eens langs in één van onze winkels en ervaar het zelf!
 

Bruynzeel winkels    Afspraak maken

Een uitkomst in de keuken
Met een Quooker heb je altijd direct 100°C kokend water bij de hand. Dat is bijzonder handig. Nooit meer wachten tot het water kookt, maar meteen je theepot vullen, pasta opzetten of een babyflesje klaarmaken.

CUBE


Nu ook koel bruisend en gefilterd water
Met de nieuwe Quooker CUBE haal je nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. In een handomdraai geniet je van een glas puur tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails.

Haal alles uit één kraan:

•             Kokend water
•             Warm water
•             Koud water
•             Bruisend water
•             Gefilterd water

Handig én veilig
Met een simpele druk en draai in één beweging haal je (kokend) warm of koud (bruisend) water uit de kraan. Kleuren waarschuwen je. Kleurt de ring in de kraan blauw, dan vul je je glas met lekker fris water. De ring wordt rood als je heet water tapt. Handig én veilig dus.

CUBE


Oog voor het milieu
De CUBE komt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir te staan. Twee filters in de CUBE zuiveren het water. De ingebouwde CO2-cilinder is goed voor 70 liter bruiswater. Met de Quooker CUBE lever je ook een bijdrage aan een schoner milieu. Plastic waterflessen zijn vanaf nu overbodig. Jij haalt je fris bruisende water gewoon uit de kraan.

Heb je meerdere keren per dag kokend water nodig? Dan verbruik je met een Quooker waarschijnlijk minder energie dan met een waterkoker. Want in een waterkoker breng je bijna altijd veel meer water aan de kook dan nodig is, terwijl je de hoeveelheden met een Quooker heel precies kunt afpassen.

Heb je al een Quooker?
En wil je ook graag alles uit één kraan halen met de CUBE? Als je een kraan of reservoir hebt met een serienummer dat begint met QW0 of QW1, dan kun je hier de CUBE op laten aansluiten. Kijk voor meer informatie op de website van Quooker.


Kom eens langs in één van onze winkels en ervaar het zelf!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×