preload

Exclusief voordeel Pelgrim apparatuur

Deze maand bij jouw nieuwe keuken: €500,- voordeel bij aanschaf van 4 Pelgrim apparaten.

Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

pelgrim


Pelgrim

Al bijna 100 jaar heeft Pelgrim een belangrijke rol in de Nederlandse huishoudens. Als puur Nederlands merk staat Pelgrim voor gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft. De gebruiksvriendelijke, functionele en mooie apparaten van Pelgrim moeten bijdragen aan het plezier waarmee men aan tafel gaat. 

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met Pelgrim. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €500,-  voordeel wanneer je 4 apparaten van Pelgrim aanschaft. Bekijk hier het assortiment van Pelgrim.

Maak een afspraak in een Bruynzeel keukenwinkel. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. De actie loopt tot en met 1 maart dus wees er snel bij! 

Maak een afspraak  Kom eens langs

De keuken die past bij jou

De ideale keuken is voor iedereen anders. Ben jij een liefhebber van koken en sta je graag urenlang in de keuken? Misschien is onze ‘lekker uitgekookte keuken’ dan iets voor jou! Ben je in het dagelijks leven gek op gadgets en wil je deze graag wat meer in je keuken terugzien? Lees dan eens meer over onze ‘knap slimme keuken’. Hecht je veel waarde aan duurzaamheid in huis en dus ook in je keuken? Dat kan met onze ‘glanzend groene keuken’, welke is voorzien van duurzame Pelgrim apparatuur. 

Themakeuken
De glanzend groene keuken


Maak een afspraak en profiteer

Kom eens langs in één van onze winkels om zo de keuken te vinden die past voor jou! Of maak direct een ontwerpafspraak. 

Maak een afspraak  Kom eens langs

Bekijk onze actievoorwaarden

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.