preload

Missie

De keuken is het hart van elk huishouden. Bij alles wat we doen willen we het dagelijkse leven in en om de keuken makkelijker maken voor zoveel mogelijk mensen.  Daarom beloven we ‘de keuken die werkt, voor jou’. Voor particuliere- en voor zakelijke klanten. Een keuken moet in onze ogen namelijk functioneel zijn, maar ook mooi en betaalbaar. Daar geloven we al sinds 1937 in. 

Gemak staat hierin voorop. Het is ons vertrekpunt bij alles wat we doen en maken. We verdiepen ons in de telkens veranderende vraag van de markt en onze (potentiële) klant. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze keukens voldoen aan alle functionele eisen en uiterlijke kenmerken die verlangd worden. Datzelfde geldt voor het oriëntatie- en aankoopproces tot de service en garantie die daarop volgt. Want een keuken die werkt, moet natuurlijk ook blijven werken.

Al meer dan 80 jaar

Sinds 1937 staan we voor ‘de keuken die werkt’. We waren de eerste Nederlandse keukenleverancier die functionele keukens in serie van de band lieten rollen. Door slimme technieken te gebruiken werd de keuken niet alleen functioneel, maar ook betaalbaar én mooi. Die combinatie is ook nu nog ons absolute uitgangspunt. En met succes. Vandaag de dag vind je in maar liefst één op de vier woningen in Nederland een Bruynzeel keuken. 
Ontdek onze geschiedenis

Piet zwart keuken

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.