preload

Feestelijk openingsweekend Bruynzeel Bergen op Zoom

Sinds kort zijn de deuren van onze gloednieuwe pilotstore in Bergen op Zoom geopend. Reden voor een feestje! Kom met ons proosten, ontvang gratis stylingadvies en maak kans op een keuken….

Opening


Programma openingsweekend

Zaterdag 7 september: 11.00 – Officiële opening Samen met Bruynzeel directeur Ron van den Berg, wethouder Evert Weys en Bruynzeelers Jan Potappel (49 jaar in dienst) en Marjan Meiland (40 jaar in dienst) proosten we op de lancering van onze pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Iedereen is van harte welkom om bij dit moment aanwezig te zijn en samen met ons te genieten van een hapje en een drankje. Na het officiële openingsmoment starten tal van gratis activiteiten.

Zaterdag 7 en zondag 8 september: 12.00 – 17.00 Middagprogramma vol activiteiten
Niet alleen is het mogelijk om na de opening rustig rond te kijken in de nieuwe winkel en je te laten inspireren door alle nieuwe keukenopstellingen. Ook zijn er tal van activiteiten die jouw bezoek aan de winkel nog waardevoller kunnen maken.

  • Gratis stylingadvies voor ieder interieur. Laat je inspireren en creëer samen met styliste Maya Burghouts een moodboard met jouw favoriete kleuren, materialen, accessoires en stijlen.
  • Speeddate hypotheekadvies. Wil je als starter een (nieuwe) woning kopen? En wil je graag inzicht in jouw financiële situatie, maar is een officiële afspraak voor hypotheekadvies nog net een brug te ver? De gehele dag is er de mogelijkheid om te speeddaten met de adviseurs van de Hypotheker Bergen op Zoom. In enkele stappen bereken zij je leen capaciteit om zo te weten wat mogelijk is op het gebied van jouw verhuisplannen. Zo weet jij in slechts 15 minuten waar je aan toe bent. Voornemens om op speeddate te gaan? Zorg dan dat je je loonstrookje(s) bij je hebt of in de mail. Dat maakt de berekening nog nauwkeuriger.
  • Ontwerp jouw keuken in 3D. Beantwoord de vragen en zie het resultaat direct op groot scherm! In minder dan 10 minuten ontstaat een eerste ontwerp van jouw keuken.
  • Win een boodschappencheque ter waarde van €50,-. Treed binnen in de keuken van de echte kookgek. Vind jij alle ingrediënten voor zijn favoriete gerechten? Doe mee aan het Bruynzeel boodschappenspel en maak elk uur kans op een boodschappencheque van Albert Heijn ter waarde van €50,-.
  • Kleur en win! Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Kleur de Bruynzeel kleurplaat in en maak kans op een kinderkeuken. Natuurlijk is er ook in de kinderhoek van alles te zien- en beleven.
  • Laten we proosten! De opening van de pilotstore vieren we graag met jou. Proef de lekkerste wijnen van de Coninck wines. Leer welke wijnen het beste passen bij jouw favoriete gerechten en maak thuis indruk met alle wijnkennis die je hebt opgedaan.

OpeningsactiesWin

Maak een selfie en win een keuken!
Welke keuken uit de pilotstore inspireert jou het meest? Maak een creatieve selfie met jouw favoriete keuken in de winkel in Bergen op Zoom en wie weet maak jij kans op een keuken ter waarde van €7500,-. 

Doe alvast inspiratie op en bekijk alvast onze uitgebreide keukencollectie. Lees ook meer over de actie. 

 Collectie Win een keuken

Win een kinderkeuken!Kinderkeuken
Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor de allerkleinsten geven we een heuse kinderkeuken weg. Haal een kleurplaat op in onze winkel in Bergen op Zoom of download hem hier. Kleur de kleurplaat in en lever hem in in onze winkel in Bergen op Zoom. De kleurplaten krijgen een mooi plaatsje in onze winkel. De meest originele kleurplaat wordt beloond met een heuse Bruynzeel kinderkeuken. Let op, gaat hier om een showroommodel kinderkeuken. 

Win een kinderkeuken

Over de Bruynzeel pilotstore in Bergen op Zoom

De nieuwe winkel in Bergen op Zoom is de allereerste winkel in Nederland die ontworpen en ingericht is volgens de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. De winkel biedt niet alleen volop keukeninspiratie, maar ook wooninspiratie. Daarnaast ontwerp je in de ontwerpstudio in een mum van tijd jouw eigen keuken in 3D. En natuurlijk kun je alle materialen bekijken, voelen en ervaren. Meer weten over de pilotstore? Klik dan hier

Kom gezellig langs!

Bruynzeel Keukens
Van Konijnenburgweg 25
4611 HK Bergen op Zoom 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.