Maak je eigen moodboard

Heb je inspiratie opgedaan op onze website? Bruis je van de ideeën? Maak dan je eigen moodboard! Die keuken in jouw favoriete stijl, dat trendy rekje, die handige kastindeling, die goede tips uit het blog: je verzamelt het allemaal op jouw persoonlijke moodboard. Het werkt heel eenvoudig. Je klikt op het hartje rechtsboven en de foto of het onderwerp is toegevoegd! Dus bekijk onze collectie en doe inspiratie op.

Samen één moodboard
Deel je moodboard vol ideeën met je partner, familie en vrienden. Je kunt zelfs samen aan één moodboard werken! Hoe dat werkt? Stuur je persoonlijke pincode naar anderen. Zij kunnen met deze pincode ‘inloggen’ op jouw moodboard en dat aanvullen met hun ideeën.

Goed voorbereid naar je afspraak
Heb je onze nieuwe keukenapp al gedownload? Ook de gegevens die je daarin hebt verzameld hebt kun je koppelen aan je moodboard op de website. Bijvoorbeeld de afmetingen van de keukenruimte en de ingevulde keukenvragenlijst. Je maakt eenvoudig online een afspraak bij de Bruynzeel winkel bij jou in de buurt. Je moodboard kun je meteen meesturen. Handig als voorbereiding op het gesprek met één van onze verkoopadviseurs.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.