preload

Olympia NCS roze

Een stoere keuken met vrouwelijke twist. Deze roze eiland opstelling met zwarte greep en composiet werkblad is een statement in huis voor mensen met lef. Deze opvallende keuken biedt alle gemakken die je je maar kan wensen. Zo is de spoelbak in het blad verwerkt waardoor je er vloeistof en afval eenvoudig in veegt en zit de combimagnetron op werkbare en kinderveilige hoogte. En dan hebben we het nog niet gehad over de ruime kasten en lades die heel wat van je voorraad verbergen. Mocht je dan nog niet genoeg opbergruimte hebben kun je deze opstelling altijd laten uitvoeren in maxilijn. Hierdoor wordt je plint verlaagd en je kasthoogte met zes centimeter verhoogd. Kortom: helemaal afgestemd op jouw lengte én met 20% meer opbergruimte. Olympia kastdeuren, ongeacht de kleur die je kiest, worden trouwens aan alle zijden gelakt zonder zichtbare naden. Het oog wil tenslotte ook wat. 

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou. 

*Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Olympia NCS roze in detail

Olympia

Olympia

NCS roze

NCS roze

Composiet - Venturo Carrara

Composiet - Venturo Carrara

D013 Streep zwart

D013 Streep zwart

Olympia NCS roze apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×