preload

Matterhorn leisteengrijs

Maak kennis met de Matterhorn Leisteengrijs: een stoere hoekkeuken met een industrieel design. In deze keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten zwart: zo zijn de onderkasten en hoge kasten in het ultramatte leisteengrijs uitgevoerd en zie je bij de bovenkasten en het keramieken werkblad een meer zwarte tint terug. Ook is er een metaal open vlak toegevoegd, wat de keuken een rauw randje geeft. Dit is tevens een ideale plek om je mooiste glazen weg te zetten. 

De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnklimaatkast is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

In onze winkels heb je de mogelijkheid om alle deuren, materialen en kleuren in het echt te komen bekijken en voelen. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Ontwerp je keuken

Beschikbaar in de volgende kleuren

Matterhorn - Grindgrijs

Matterhorn - Grindgrijs

Matterhorn - Kiezelwit

Matterhorn - Kiezelwit

Matterhorn - Leisteengrijs

Matterhorn - Leisteengrijs

Matterhorn - Kashmir

Matterhorn - Kashmir

Matterhorn - Rotsgrijs

Matterhorn - Rotsgrijs

Matterhorn - Wit

Matterhorn - Wit

Matterhorn leisteengrijs in detail

Matterhorn - Leisteengrijs

Matterhorn - Leisteengrijs

Keramiek - Nero marquina

Keramiek - Nero marquina

Bar boomstamtafel

Bar boomstamtafel

Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Open regaal kast

Open regaal kast

Matterhorn leisteengrijs apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.