Keuken Matterhorn leisteengrijs - luxe keuken
Keuken Matterhorn leisteengrijs - houten bartafel
Keuken Matterhorn leisteengrijs - wijnklimaatkast
Keuken Matterhorn leisteengrijs - open kast
Laat je vrijblijvend adviseren

Matterhorn leisteengrijs

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Maak kennis met de Matterhorn Leisteengrijs: een hoekkeuken met een stoer design. In deze keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten zwart: zo zijn de onderkasten en hoge kasten in het ultramatte leisteengrijs uitgevoerd en zie je bij de bovenkasten en het keramieken werkblad een meer zwarte tint terug. Ook is er een metaal open vlak toegevoegd, wat de keuken een rauw randje geeft. Dit is tevens een ideale plek om je mooiste glazen weg te zetten. 

De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnkoeler is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs mee berekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

In onze winkels heb je de mogelijkheid om alle deuren, materialen en kleuren in het echt te komen bekijken en voelen. Kijk hier voor een winkel in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Ijswit

Ijswit

Keuken Wit

Wit

Keuken Kashmir

Kashmir

Keuken Kristalgrijs

Kristalgrijs

Keuken Rotsgrijs

Rotsgrijs

Keuken Leisteen

Leisteen

Matterhorn leisteengrijs in detail

Keuken Bar boomstamtafel

Bar boomstamtafel

Keuken Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Keuken Open regaal kast

Open regaal kast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.