Keuken Matterhorn leisteengrijs - luxe keuken
Keuken Matterhorn leisteengrijs - houten bartafel
Keuken Matterhorn leisteengrijs - wijnklimaatkast
Keuken Matterhorn leisteengrijs - open kast
Laat je vrijblijvend adviseren

Matterhorn leisteengrijs

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Maak kennis met de Matterhorn Leisteengrijs: een hoekkeuken met een stoer design. In deze keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten zwart: zo zijn de onderkasten en hoge kasten in het ultramatte leisteengrijs uitgevoerd en zie je bij de bovenkasten en het keramieken werkblad een meer zwarte tint terug. Ook is er een metaal open vlak toegevoegd, wat de keuken een rauw randje geeft. Dit is tevens een ideale plek om je mooiste glazen weg te zetten. 

De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnkoeler is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs mee berekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

In onze winkels heb je de mogelijkheid om alle deuren, materialen en kleuren in het echt te komen bekijken en voelen. Kijk hier voor een winkel in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Matterhorn leisteengrijs in detail

Keuken Bar boomstamtafel

Bar boomstamtafel

Keuken Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Keuken Open regaal kast

Open regaal kast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.