Keuken

Onderkast Maxilijn

Functioneel, ergonomisch én mooiMaxilijn

Ideaal voor degene die een hoger werkblad of meer opbergruimte wil. Maxilijnkasten hebben namelijk een hogere binnenruimte. De keukenkasten beschikken over een lagere plint en hogere binnenkast waardoor ze om ergonomische redenen ook erg geschikt zijn voor langere mensen. Daarnaast biedt de Maxilijn twintig procent meer opbergruimte wat ook wel zo praktisch is. 

Hoger aanrechtblad

U brengt bijna elke dag tijd in de keuken door. Het is dan ook belangrijk dat de hoogte van het werkblad bij uw lengte klopt. Met de Maxilijn kunt u het werkblad met vijf centimeter verhogen. Omdat de plinten hierbij tevens verlaagd worden, zal uw onderkast 85 centimeter in plaats van de standaard 70 centimeter hoog zijn wat zorgt voor een ruimtewinst van twintig procent! Laat bijvoorbeeld een extra keukenlade plaatsen of een extra legplank voor je voorraadkast. 

Maxilijn

Is mijn aanrecht hoog genoeg?

Of uw werkblad op uw lijf geschreven is, kunt u makkelijk testen. Ga achter het werkblad staan en knik uw ellebogen in een hoek van negentig graden. Idealiter komen uw handen nu tien tot vijftien centimeter boven het aanrecht uit. Meet u meer dan vijftien centimeter, dan kunt u de Maxilijn overwegen. Deze is vijf centimeter hoger dan de standaard hoogte die Bruynzeel Keukens hanteert. Het kan ook zijn dat deze afstand korter is, waardoor u uw keuken zou kunnen verlagen. Ook dat is gelukkig mogelijk.

Maxilijn
Nog meer voordelen:

• Ideaal in kleine woningen door optimaal benutten van beschikbare ruimte.
• De Bruynzeel Maxilijn is een eigen ontwikkeling en wordt gemaakt in onze eigen fabriek in Nederland.
• Verbeterde inhoud-prijs verhouding. 
• Al onze keukens zijn leverbaar in Maxilijn. 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.