preload

Fenix

Een Fenix werkblad is een blad van multiplex met een extreem matte kunststof toplaag verkrijgbaar in talloze kleuren. Dankzij de onderscheidende nanotechcoating is het materiaal Fenix stoot-, schuur- en vormvast. Er blijven nooit vingerafdrukken achter op het bladoppervlak, waardoor het hygiënisch is en eenvoudig te reinigen. Bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf! Dit werkblad geeft een hightech uitstraling aan je keuken. Door het weinige onderhoud dat nodig is alsook de aantrekkelijke prijsstelling, kiezen veel mensen voor dit materiaal.

Randafwerking

De rand van het werkblad wordt afgewerkt met een ABS randafwerking, deze is robuust en in dezelfde kleur als de toplaag. Dit zorgt voor een massieve uitstraling. De rand kan 20 mm tot wel 98 mm dik zijn. De afwerking is van hoge kwaliteit.

Onderhoud

Bij normaal gebruik hoef je het blad alleen maar af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kun je verwijderen met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel die je nat maakt in een sopje van afwasmiddel. Even laten intrekken als dat nodig is en na naspoelen met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kun je wegkrijgen met thinner of aceton. Kleine krassen kun je eenvoudige wegpoetsen met een wondersponsje. Iets diepere krassen kunnen worden bijgewerkt doormiddel van een vochtige doek, door hier een lauwwarm strijkijzer op te gebruiken zorgt de nanotechnologie dat de krassen verdwijnen.

Schurende middelen kunnen het blad, en dan met name de bovenste laag, wel aantasten. Ook met hete pannen moet je voorzichtig zijn: Fenix bladen zijn niet hittebestendig. Gebruik daarom altijd een onderzetter voordat je je hete pan op je werkblad zet.
 

Fenix - Brown Sugar

Fenix - Brown Sugar

Fenix - Heavy Metal

Fenix - Heavy Metal

Fenix - Soft Steel

Fenix - Soft Steel

Fenix - Cast Iron

Fenix - Cast Iron

Fenix - Grey Land

Fenix - Grey Land

Fenix - Bold Black

Fenix - Bold Black

Fenix - Ice Cream

Fenix - Ice Cream

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.