Zanussi

Makkelijk en slim in gebruik

In het Zanussi-assortiment zijn slimme, gebruiksvriendelijke apparaten te vinden die ervoor zorgen dat je je helemaal kunt uitleven in de keuken. Geen onnodige functies maar slimme ideeën die er toe doen. Het is de passie van Zanussi om in huis te helpen en zo het leven gemakkelijker maken. Dit doen zij al meer dan honderd jaar.

Laat je inspireren

 

Kookgarantie 

Ontdek de garantiemogelijkheden en garantievoorwaarden met betrekking tot verlenging van de oorspronkelijke garantieperiode. Word voor de extra zekerheid lid van het Repair & Protect programma, voor een dekking van 12 maanden. 

Garantiemogelijkheden

Ontwerpgesprek

Functioneel, mooi én betrouwbaar, dat is onze belofte

Simpelweg omdat Bruynzeel zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van een gebruiksvriendelijke keuken. Samen komen we op ontspannen wijze tot de ideale keuken voor jou. Met winkels verspreid door heel Nederland staat er altijd een aankoopadviseur voor je klaar met een kop koffie, persoonlijk advies en slimme oplossingen.

Persoonlijk advies

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.