Wand modellen

De wand modellen hebben geen verbinding met het plafond. Een aantal modellen hebben door hun ophangconstructie zelfs nauwelijks verbinding met de muur. Dit idee kan verder doorgevoerd worden door de eiland versies vóór de wand te monteren. Heel strak en ruimtelijk.

De modellen worden veelal gecombineerd met een geïntegreerd plasmafilter die de lucht zuivert door geuren en fijnstofdeeltjes te elimineren. Kanaalwerk is niet nodig, waardoor de motor weinig weerstand ondervindt. Weinig weerstand betekent een laag geluidsniveau en veel capaciteit. Alle modellen kunnen desgewenst ook met afvoer naar buiten geleverd worden.

De modellen hebben een verfijnde afwerking. Ze zijn te verkrijgen in allerlei kleurcombinaties, zoals mat zwart met een koperen onderkant. Ze kunnen worden bekleed met leer en ook hierbij is spelen met kleurtinten aan te bevelen. Om de modellen op te laten gaan in het interieur, bieden wij bijbehorende verlichtingselementen aan.
De ophangconstructie, de functionaliteit, de stilte, de afwerking, de aankleedmogelijkheden en de eenheid aan de muur met de verdere verlichtingselementen. Deze serie heeft een belangrijke gemene deler; ze is verfijnd genoeg om op te gaan in het interieur en opvallend genoeg om eruit te springen als eyecatcher.

Wandmodel afzuigkap wave


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Wave

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.