Koffiemachines - Cappuccino of espresso

Met Pelgrims koffiemachine zet u koffie precies naar uw smaak; u stelt namelijk zelf eenvoudig de gewenste sterkte en grootte in. Voor een goede kop koffie is minimaal 9 bar druk nodig. Te weinig druk zorgt voor slappe koffie en teveel voor te sterke. De koffie uit Pelgrims koffiemachine wordt gezet bij 11,7 bar waardoor er een heerlijk goudbruin schuimlaagje ontstaat dat bijdraagt aan de intense smaak van uw koffie. In de koffiemachine is ruimte voor koffiebonen, maar ook voor gemalen koffie. Zo kunt u makkelijk twee soorten koffie, bijvoorbeeld decaf en een bonen variatie, zetten zonder de bonen te moeten vervangen. Met de melkkan voegt u automatisch melk toe aan uw koffie voor een romige cappuccino of latte macchiato. Ook mooi makkelijk is dat de koffiemachine de meest onderhoudsvriendelijke is op de markt.

  • Makkelijk vullen van de machine

Bijvullen is eenvoudig door het uitrekbare railsysteem waarmee u ook bij het handige opbergvak achter de koffiemachine kunt.

  • Handige melkkan

De melkkan heeft een eigen reinigingsfunctie en is na iedere zetbeurt te gebruiken. Dit maakt het boven element van de kan en het stoompijpje automatisch schoon. U kunt dan de melk in de kan laten en deze later bewaren in de koelkast.

  • Schoonmaakgemak

Pelgrims koffiemachine is de meest onderhoudsvriendelijke op de markt. Het apparaat spoelt automatisch bij in en uitschakelen. Daarnaast kunt u zelf de automatische schoonmaakfunctie en antikalkprogramma activeren waarmee u geen omkijken heeft naar het schoonmaken van de machine. U krijgt zelfs een indicatie wanneer er extra moet worden schoongemaakt. U heeft dus geen reinigingstabletten nodig. De zetgroep is ook eenvoudige uit te nemen en af te spoelen waarna deze weer eenvoudig teruggeplaatst kan worden.

Koffieapparaat

 

 

 

 

 

 

 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Vraag gratis aan

#bruynzeelkeukens

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.