Koelen en vriezen - Koelkasten en vriezers waar u warm van wordt

Waar zou u zijn zonder uw koelkast of vriezer? Ze zorgen ervoor dat uw levensmiddelen droog en koel worden bewaard en daardoor langer goed en vers blijven. Groot of klein, hoog of laag en een koel-/vriescombinatie of twee aparte apparaten; aan u de keuze. Praktische en slimme functies zoals No Frost zorgen ervoor dat u de vriezer niet meer hoeft te ontdooien en de CrispZone houdt voedsel tot drie keer langer vers. Door bewust te kiezen kunt u bovendien energie besparen; onze A++ apparaten hebben een zeer laag energieverbruik.

Energiezuinig A++

Een koelkast of vriezer staat 24 uur per dag aan. Daarom hebben we ons assortiment zo energiezuinig mogelijk gemaakt. Door een hoogwaardige isolatie, goede afsluiting en energiebesparende technologie bespaart onze koel-vriescombinatie met A++ label flink op de energierekening ten opzichte van vergelijkbare modellen met een A label. En dát scheelt!

Koelkast en vriezer


AdaptCool

Een zelfdenkende en –lerende koelkast. Deze functie herkent het gebruik. Hoe vaak gaat de kast open en dicht? Op welke tijdstippen? Op basis van die informatie, past de koelkast de temperatuur aan. Gaat de koelkast bijvoorbeeld tussen 7.00 en 8.00 uur vaak open, dan verlaagt de koelkast voor die tijd de temperatuur zodat de koelkast na 8.00 uur minder hard moet koelen om alle levensmiddelen weer op de juiste temperatuur te krijgen. Zo bespaart u energie en blijven producten tot 20% langer vers.

CrispZone en CrispZone Plus

Groenten en fruit die langer vers blijven. U regelt het in de CrispZone. Een speciale lade die qua inhoud één van de grootste in de markt is. De producten blijven langer vers doordat u de luchtvochtigheid zelf kunt regelen. In een koelkast met een CrispZone Plus lade, regelt de koelkast zelf de luchtvochtigheid. Door een speciaal membraan. Zo kan automatisch de maximale levensduur van voedingsmiddelen worden bereikt.

SuperCool/FastFreeze

Soms wilt u veel levensmiddelen in één keer koelen of invriezen. Als u veel boodschappen heeft, bijvoorbeeld. Als u deze functie inschakelt, gaat het apparaat gedurende 48 uur harder koelen en/of vriezen. Zo worden producten sneller en gelijkmatig gekoeld of ingevroren en blijven ze langer vers, gezond en fris. 

Low Frost

50% minder ijsvorming betekent dat u de vriezer maar de helft zo vaak hoeft te ontdooien. Onze Low Frost functie zorgt daarvoor. Bovendien bespaart u energie en kunt u extra grote producten kwijt op de glazen plateaus in de vriezer zodra de bakken eruit worden gehaald. Een win-win situatie dus.

Vriezer


No Frost

Nooit meer uw vriezer ontdooien? Kies dan voor een No Frost vriezer. De vriezer blijft ijsvrij, ingevroren levensmiddelen vriezen niet meer aan elkaar vast, etiketten blijven beter leesbaar en u bespaart energie. Dat zijn dingen waar u wat aan heeft.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.