Combi-stoomovens - Gezond koken

Stomen is een van de gezondste manieren om uw eten te bereiden. U kookt vetvrij en behoudt zoveel mogelijk vitamines en mineralen. Het is ideaal voor het (gelijktijdig) bereiden van vis en groentes, rijst of pasta. En, ook heel belangrijk, gestoomde gerechten behouden hun smaak en kleur!

Pelgrims combi-stoomoven kan echter meer dan alleen stomen; u houdt er makkelijk gerechten in warm en warmt ze perfect op. Dit opwarmen (regenereren) met stoom is ideaal: uw gerechten worden met stoom opgewarmd waardoor ze niet uitdrogen. Uw opgewarmde pasta smaakt dan alsof net gekookt. Tomaten ontvellen, borden voorverwarmen of au-bain marie verwarmen; ook allemaal voordelen van een combi-stoomoven.

Multistoom 360°

Dankzij de vier geperforeerde openingen in de hoeken van de achterwand verspreidt de stoom zich evenwichtig voor een mooi totaal bereik van stoom.

Puur stoom

Het cycloon systeem, een stoomdoorvoer techniek, voorkomt dat er druppels water in de oven komen. Daarbij zorgt de onderwarmte ervoor dat, indien er toch druppels water worden gevormd omdat stoom in aanraking komt met koude ingrediënten, deze gelijk condenseren.

Waterreservoir

Het waterreservoir van 1,3 liter is slim gepositioneerd voor eenvoudig gebruik. Het heeft ruim voldoende inhoud voor het bereiden van een volledige maaltijd en is compleet uitneembaar zodat hij makkelijk te vullen is onder de kraan. 

Waterreservoir


XL inhoud

De combi-stoomoven, een volwaardige oven om mee te bakken en een stoomoven in één met maar liefst 75L inhoud (ook verkrijgbaar in 52L). De grootste op de Nederlandse markt! Volop ruimte voor gezonde en smaakvolle gerechten.

Fasebakken

 Wilt u zelf de touwtjes in handen houden bij het bereiden van het gerecht en alle baken stoomfuncties stap voor stap instellen? Dat kan! Pelgrim noemt dit fasebakken. Bij fasebakken bakt u letterlijk uw gerecht in verschillende fases. Elke fase voegt dan een extra stap toe in het bakproces. Gril bijvoorbeeld vlees eerst aan de bovenkant bruin (fase 1), verwarm het daarna met de heteluchtfunctie (fase 2) en gaar het tot slot na met stoom (fase 3). Malser en krokanter kunt u het niet krijgen! Stoom kan veel voor uw gerecht betekenen; het maakt vlees malser en brood knapperiger dan wanneer u enkel de heteluchtfunctie gebruikt.

Fasebakken


 

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.