Vaatwassers

vaatwasser

Vaatwassers van ETNA doen meer dan alleen de afwas. Deze vaatwassers zijn stuk voor stuk stil, waterbesparend en energiezuinig. Alle vaatwassers hebben energielabel A+ en zorgen uiteraard voor een goed was- en droogresultaat. Bijna al onze vaatwassers bieden ruimte voor minstens 12 couverts (dit is het servies voor een voor-, hoofd- en nagerecht voor 12 personen). Met een ETNA vaatwasser ben je bovendien verzekerd van een veilig apparaat: treedt er onverhoopt lekkage op, dan wordt de watertoevoer van je vaatwasser direct afgesloten.

 


Energie en waterverbruik 

Dankzij de duurzaamheidstrend is iedereen zich gelukkig bewuster van zijn energieverbruik in huis, tuin en keuken. Een zuinige vaatwasser bespaart echter niet alleen energie, maar ook kosten. De zuinige modellen van ETNA hebben zelfs energieklasse A+++ en verbruiken slechts 9 liter water per afwasbeurt. Ter vergelijking: gemiddeld gebruiken de nieuwere vaatwassers 10 liter en oudere vaatwassers tot wel 17 liter water per afwasbeurt.

Geluidsniveau 

Als je een open keuken hebt, is het geluidsniveau van je vaatwasser belangrijk. Je wilt immers niet tafelen met het geluid van een vaatwasser als achtergrondmuziek. ETNA’s vaatwassers variëren van 42 tot maximaal 49 dB(A). Let wel, een besparing van 3 dB(A) betekent de helft minder geluid! Heb je een open keuken? Dan adviseren wij een vaatwasser van maximaal 45 dB(A).

Couverts 

Iedereen heeft zo zijn eigen inruimmethode maar met een overeenkomstig doel: ervoor zorgen dat alles past en goed schoon wordt. Let bij de aanschaf dus op het aantal couverts dat in de vaatwasser past. Couvert staat voor het eetgerei voor één persoon (voor-, hoofd- en nagerecht). Door een handige extra (bestek)lade of accessoires kan je in sommige modellen zelfs nog meer kwijt.

Startuitstel en display 

Met onze drukke agenda’s is het wel zo gemakkelijk dat we zelf kunnen bepalen wanneer de vaatwasser zijn werk doet. Bij de ETNA vaatwassers zonder display kun je de start daarom 3, 6 of 9 uur uitstellen. Wil je nog meer controle over de starttijd, kies dan een vaatwasser met display. Hiermee kun je de start zelfs per uur uitstellen (tot 24 uur).

Binnenverlichting

De ETNA 6 en 7-serie vaatwassers zien er dankzij het RVS bedieningspaneel fraai uit en zijn ook nog eens voorzien van LED binnenverlichting. Zo heb je altijd een goed overzicht in je vaatwasser.

Automatische programma’s 

De automatische programma’s zijn tegenwoordig behoorlijk inventief. Dankzij de sensoren kunnen de temperatuur, programmaduur en het waterverbruik aangepast worden aan de vuilgraad van de vaat en hoe vol de vaatwasser is. Zo verbruik je nooit meer energie en water dan noodzakelijk.

Flexlade voor bestek 

Dat is flex. Met deze handige besteklade heb je geen bestekmandje meer nodig en heb je meer ruimte voor je pannen en borden in de onderkorf.

Programma indicatie op de vloer 

Subtiel, stijlvol en slim: middels een LED lampje dat op de vloer schijnt zie je of de vaatwasser nog bezig is of al klaar is. Wel zo handig bij een vaatwasser die je bijna niet hoort.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak.
 

Klik hier om terug te gaan naar ETNA

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.