Ovens

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.Ovens

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereid. Met talloze functie helpen Bosch ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur. 

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.

Met Serie 6 biedt Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Met de AutoPilot optie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma's. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Ovens


Alles op 1 lijn gebracht met Serie 8.

Bij het inrichten en samenstellen van je keuken bieden Serie 8 apparaten maximale vrijheid. Zo zijn de hoogte van de panelen en het design van de displays in de gehele serie gelijk. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect. Daarnaast bieden de Serie 8 modellen ook de meeste functies en zorgen voor alle vrijheid en creativiteit in de keuken.

Neff oven


PerfectBake

De PerfectBake-sensor regelt automatisch het bakproces door voortdurend het vochtgehalte van jouw gerechten te meten. Je hoeft enkel het soort gerecht te selecteren, bijvoorbeeld ‘cake’, en op start te drukken. De oven doet de rest.

ovens


Pyrolyse

Het automatische ovenreinigingsprogramma van Bosch maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten tot 480 °C verwarmt en tot as verbrandt. Met een doekje is de ovenruimte vervolgens zo schoon te maken.

Efficiënter en makkelijker kan het niet. Er zijn drie passende programma’s, afhankelijk van de mate van vervuiling. En bij een aantal ovenmodellen zijn ook de bakplaten en rails pyrolysebestendig, zodat je ze in de oven kunt laten tijdens de extreme verhitting.

ovens

 

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

 

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.