preload

Afzuigkappen

Boretti
De afzuigkappen van Boretti zijn stijlvol en eenvoudig in gebruik. Alle etensgeuren worden opvallend stil en op een energiezuinige manier opgenomen. Zo onthaalt u uw gasten op een diner zónder de bijpassende geurtjes en is het voor elke kok aangenaam koken. Op al onze afzuigkappen past een innovatief plasmafilter.

Alle wandafzuigkappen zijn verkrijgbaar in dezelfde trendkleuren (roestvrijstaal, glanzend zwart en antraciet) als de fornuizen. 

 

Plasmafilters

Geen koolstoffilters meer vervangen

De Boretti plasmafilters blazen schone lucht de kamer in (recirculatie) en werken met plasma-technologie. De lucht wordt grondig gezuiverd, wat overblijft is uiterst schone lucht. Dit plasmafilter is innovatief omdat:

  • Deze een duurzame werking heeft, geluidsarm is en vrij van onderhoud
  • Deze in tegenstelling tot traditionele koolstoffilters 10 – 15 jaar mee gaat.
  • Vervuilde lucht binnen no time schoon is, zonder ventilatieschacht naar buiten. Schone warme lucht wordt de kamer in geblazen wat een energiebesparing oplevert. 
  • Deze universeel zijn en automatisch starten door de luchtstroom sensor.
  • Deze uitgebreid getest zijn en goedkeuring hebben van het keurmerk VDE. 
  • Het plasmafilter geen geluid maakt.
     
Boretti


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Boretti

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.