BORA pure

Minimalistisch design

Het kookveld en de afzuiging zijn volledig vlak ingebouwd. De perfecte lijnen zorgen voor een discrete én uiterst elegante integratie in elke moderne keukenarchitectuur. In stand-bymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar. De intelligente verlichting zorgt ervoor dat de bediening in werking beperkt blijft tot de essentie.

bora pure


Intuïtieve sControl-bedieningbora pure

De bediening wordt nu nóg eenvoudiger dankzij de unieke verticale slider: gewoon even intuïtief de vinger omhoog of omlaag bewegen of direct aantikken. Met één touch krijgt u steeds snel toegang tot alle belangrijke bedieningsfuncties.

Automatische regeling van de afzuiging

Het afzuigvermogen wordt onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces. U hoeft niet meer voortdurend handmatig in te grijpen en kunt zich volop richten op het koken zelf.

Extra groot kookoppervlak 4/24

Dankzij de centrale bediening en optimale plaatsing van de kookzones kunt u steeds met vier grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd koken.

bora pure


Minimale geluidssterkte

Altijd bijzonder stil – ook op hoge vermogensniveaus: dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar BORA

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.