Combi-stoomovens

Bij stomen op lage druk blijven de structuur en de vitaminen in uw gerecht behouden. U kunt verschillende gerechten tegelijk bereiden zonder smaakoverdracht. De natuurlijke smaak van groenten en vis zorgt er bovendien voor dat u minder zout zult gebruiken. Dat maakt een stoomoven een gezonde en smakelijke keus. Door de combinatie van stoom met ovenwarmte blijft ieder gerecht mals en is uitdrogen onmogelijk. Zo wordt uw vlees boterzacht, sappig van binnen en knapperig van buiten.

Nieuw: de 3-in-1 oven

De alleskunner die als enige kan opwarmen, bakken én stomen. Waar de combi-stoomoven de mogelijkheid van stomen en bakken combineert, voegt de 3-in-1 oven daar de magnetronfunctie aan toe. Ideaal om ruimte te besparen in uw keuken of juist te combineren met een combi-stoomoven of reguliere oven. Hiermee heeft u altijd de beschikking over meerdere bereidingswijzen.
Uniek aan de ATAG 3-in-1 oven is de volwaardig stoomfunctie, waarmee u op 100 graden volledige gerechten kan stomen. Lees hier meer over deze alleskunner!

Steam Clean

De ovens met een stoomgenerator hebben een Steam Clean schoonmaakprogramma. De vlekken worden losgestoomd en zijn na afloop van het programma met een doek eenvoudig weg te nemen.

Waterreservoir

Met een waterreservoir van 1,5 liter kunt u urenlang onafgebroken stomen. Het reservoir is elegant achter het dashboard geplaatst en snel via een elektronisch bedienbaar klepje bereikbaar.

ATAG


Stoomtechniek

De stoom wordt gegenereerd met een krachtige boiler. Hierdoor is de oven snel op stoom. De stoom wordt middels de ventilator achterin de oven de ovenruimte ingeblazen. Op vijf punten in de achterwand. Dit zorgt voor een effectieve goede verspreiding rond het gerecht.

Fase bakken

Bij fase bakken bakt u letterlijk het gerecht in verschillende fases. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Handmatig instellen of via automatische programma’s. Malser en krokanter kunt u het niet krijgen.

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar ATAG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.