Vaatwassers

Het draait niet alleen om het eten. Ook het bestek en de borden dragen bij tot een mooie smaakervaring. Zo komt een dessert met donkere chocolade beter tot zijn recht op een vierkant of rechthoekig bord en een kaastaart op een rond. Goed onderhoud van uw servies is dan ook essentieel.

AEG

AirDry-technologie

Gebruikt de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus af te ronden. Door de deur automatisch 10 cm te openen
tijdens het laatste deel van de cyclus wordt de vaat optimaal gedroogd bij een zo laag mogelijk energieverbruik.

ComfortLift®

De AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf - met belading - bij het uitrijden
vanzelf omhoog komt. Zo kan je, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen.


QuickSelect met ECO-meter

Afwassen op maat met QuickSelect. Met één vinger selecteer je de optimale instellingen voor elke afwascyclus. Kies de cyclustijd via de digitale schuifregelaar en selecteer eventuele opties. Alles in slechts een paar klikjes, waarbij de ECO-meter onmiddellijk feedback geeft over het energieverbruik. De vaatwasser doet verder het nodige, zodat je kan rekenen op een onberispelijk schone vaat op het moment dat dit je het beste uitkomt.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak.
 

Klik hier om terug te gaan naar AEG

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.