Koelen en vriezen

AEG
De koel- en vriesapparaten van AEG zijn ontworpen om allerlei soorten levensmiddelen in perfecte conditie te houden. Om dat mogelijk te maken, maken wij gebruik van geavanceerde technologieën op het gebied van luchtcirculatie en -vochtigheid. En welke keuken je ook kiest; in het AEG-assortiment vind je altijd een model dat bij jouw wensen én in de beschikbare ruimte past.

Twintech® NoFrost

AEG-modellen met TwinTech® en NoFrost beschikken over twee afzonderlijke koelcircuits. Dit resulteert in een ideale luchtvochtigheid en zorgt ervoor dat levensmiddelen in het koelgedeelte niet uitdrogen en dat het diepvriesgedeelte ijsvrij blijft. Producten zijn niet onderhevig aan wisselende omstandigheden die hen sneller kunnen doen bederven. Levensmiddelen worden optimaal gekoeld - fruit en groenten behouden hun stevigheid en smaak, vlees en vis blijven vers - van het moment van aankoop tot het moment van bereiding.

LongFresh

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten hebben precieze omstandigheden nodig om hun geweldige smaak te behouden. De LongFresh-lades kunnen afzonderlijk worden ingesteld om omstandigheden te creëren die ideaal zijn voor de inhoud ervan. Alle levensmiddelen worden bij optimale temperatuur en lucht vochtigheid bewaard en blijven tot drie maal langer vers dan in een gewone lade. En omdat alles langer vers blijft, hoef je veel minder vaak iets weg te gooien.

AEG

CustomFlex®: het meest flexibel

Bij CustomFlex® koelkasten is de binnenkant van de deur geheel naar eigen wens in te delen. De speciale vakken, in diverse maten, kunnen op verschillende plaatsen in de deur worden bevestigd. Behalve vakken zijn er ook speciale clips waaraan zakjes kunnen worden bevestigd om bijvoorbeeld overgebleven schijfjes citroen in te bewaren. De vakken en clips bieden samen legio mogelijkheden om de deur van de koelkast geheel naar wens en behoefte in te delen.

NoFrost / LowFrost

De AEG NoFrost-modellen beschikken over een uniek luchtcirculatiesysteem dat ervoor zorgt dat het diepvriesgedeelte ijs- en condensvrij blijft. Handmatig ontdooien is dus niet meer nodig. Bij LowFrost-modellen wordt 80% minder ijs en rijp gevormd. Je hoeft dus veel minder vaak handmatig te ontdooien en bovendien verlopen het ontdooiproces en het schoonmaken snellen en eenvoudiger.

Optimale, flexibele indeling

AEG koelkasten zijn voorzien van legplateaus van veiligheidsglas. Deze zijn tot 25 kg belastbaar en makkelijk te reinigen. Afhankelijk van het model wordt een aantal legplateaus op hele en halve diepte meegeleverd voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk karaffen of grote slakommen kwijt. De stijlvolle glasplaten kunnen op diverse posities worden geplaatst. Zelfs schuin is mogelijk. Handig want open verpakkingen kunnen zo niet gaan lekken. Daarnaast kun je naar keuze nog een SpinView® legplateau of een uitneembaar legplateau in je koelkast plaatsen. Voor nog meer flexibele ruimte.

Spinview


MaxiFlex besteklade

De MaxiFlex besteklade is aan de voorzijde voorzien van iconen zodat in één oogopslag duidelijk is wat waar hoort. Verder is de lade onderverdeeld in een ruimte voor messen, vorken en lepels. Daarnaast is er voldoende ruimte voorzien voor speciaal keukengereedschap zoals koksmessen, spatels, gardes en opscheplepels, met ook een speciale messenhouder voor scherpe messen. MaxiFlex biedt ruimte voor maar liefst 14 couverts.

Satellietsproeiarm

De veelzijdige dubbele rotatie van de satellietsproeiarm werkt vanuit voortdurend veranderende hoeken zodat vaat en kookgerei perfect gereinigd worden.

SprayZone

De optie SprayZone activeert een zone die specifiek gericht is op het reinigen van vuile schotels met hardnekkige etensresten. Deze zone zorgt voor een intense reiniging waardoor geen manueel werk meer nodig is. De schotels hoeven niet meer vooraf gespoeld of ondergedompeld te worden om ze weer schitterend zuiver te krijgen.

Machine Care programma

Specifiek programma van 60 min op 70°C om de vaatwasser grondig te reinigen in combinatie met de AEG ontvetter.

ProClean® met XXL capaciteit

De ProClean®-vaatwassers van AEG zijn extreem stil en optimaliseren het water- en energieverbruik. Ze bieden ook een uitzonderlijk grote ‘XXL’ binnenruimte in vergelijking met traditionele vaatwassers.

ComfortRails

Schuif de korf zachtjes op zijn plaats. Altijd vlot in- en uitladen zonder risico op schade aan het servies.

Schuifscharnieren

Maken het mogelijk om de vaatwasser te installeren met welke deurlengte dan ook zonder dat de plint van de keuken hoeft te worden aangepast. Zo past de vaatwasser in elke nis met een hoogte van 82 tot 90 cm. Installatie op grotere hoogte is mogelijk met de FITS-ALL verlengingsvoet,  verkrijgbaar als accessoire, zie pagina met vaatwasser accessoires.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar AEG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.