Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - rechte opstelling
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - inductiekookplaat
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - keukenkasten
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - voorraadkast

Jura wild eiken donker en Metallic koper

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Mix & match en creëer zo een unieke keuken die alleen bij jou past. Elke keuken bij Bruynzeel Keukens is volledig op maat. Zo heb je altijd een keuken die alleen past bij jouw stijl, leefsituatie en keukenruimte. Een voorbeeld van een combinatie van keukendeuren en kleuren, is deze opvallende keuken. We vertellen je graag meer over de Jura wild eiken donker en Metallic koper.

Deze rechte keuken zal direct opvallen in het interieur. Aan alle details is gedacht in dit bijzondere keukenontwerp. Niet alleen vind je de koperlook terug in de bovenkasten, maar ook de hangrepen, greeplijsten, spoelbak en kraan zijn uitgevoerd in deze stijl. En wat dacht je van de bijzondere achterwand?  Dit gecombineerd met de warme keukendeuren in het wild eiken donker maken het totaalplaatje tot een stralend geheel. 

Op zoek naar extra opbergruimte in de keuken zonder dat dit veel van de beschikbare ruimte in beslag neemt? Ook daar is aan gedacht. Door de bovenkasten te stapelen is er enorm veel extra opbergruimte gecreëerd. De hoge voorraadkast is voorzien van interne lades: een functioneel opbergsysteem waarmee je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.  

De keuken is uitgerust met een complete apparatuurset: van koelkast tot vaatwasser en van inductiekookplaat tot afzuigkap. 

Inspireert deze keuken jou? Wens je dezelfde opstelling met een andere uitstraling? Of ben je op zoek naar een soortgelijke keuken, maar dan passend bij jouw keukenruimte? Ontdek de mogelijkheden van Bruynzeel Keukens. 

Maak vrijblijvend een adviesafspraak met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee. Naast een 3D keukenontwerp ontvang je ook een transparante offerte. 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Met behulp van de Moodboard Maker maak je in 10 simpele stappen een visueel overzicht van al je keukenwensen. 
         
    


   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Jura - Eiken wit

Jura - Eiken wit

Keuken Jura - Eiken zwart

Jura - Eiken zwart

Keuken Jura - Wild eiken licht

Jura - Wild eiken licht

Keuken Jura - Wild eiken donker

Jura - Wild eiken donker

Keuken Metallic - Titaan

Metallic - Titaan

Keuken Metallic - Brons

Metallic - Brons

Keuken Metallic - Goud

Metallic - Goud

Keuken Metallic - Koper

Metallic - Koper

Keuken Metallic - Gun metal

Metallic - Gun metal

Jura wild eiken donker en Metallic koper in detail

Keuken Jura voorraadlade

Jura voorraadlade

Keuken Jura inductiekookplaat

Jura inductiekookplaat

Keuken Jura bovenkast

Jura bovenkast

Jura wild eiken donker en Metallic koper apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.