Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - rechte opstelling
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - inductiekookplaat
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - keukenkasten
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper - voorraadkast
Laat je vrijblijvend adviseren

Jura wild eiken donker

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Mix & match en creëer zo een unieke keuken die alleen bij jou past. Elke keuken bij Bruynzeel Keukens is volledig op maat. Zo heb je altijd een keuken die alleen past bij jouw stijl, leefsituatie en keukenruimte. Een voorbeeld van een combinatie van keukenkleuren, is deze opvallende keuken. We vertellen je graag meer over de Jura wild eiken donker en metallic koper.

Deze rechte keuken zal direct opvallen in het interieur. Aan alle details is gedacht in dit bijzondere keukenontwerp. Niet alleen vind je de koperlook terug in de bovenkasten, maar ook de handgrepen, greeplijsten, spoelbak en kraan zijn uitgevoerd in deze stijl. En wat dacht je van de bijzondere achterwand?  Dit gecombineerd met de warme keukendeuren in het wild eiken donker maken het totaalplaatje tot een stralend geheel. 

Op zoek naar extra opbergruimte in de keuken zonder dat dit veel van de beschikbare ruimte in beslag neemt? Ook daar is aan gedacht. Door de bovenkasten te stapelen is er enorm veel extra opbergruimte gecreëerd. De hoge voorraadkast is voorzien van interne lades: een functioneel opbergsysteem waarmee je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.  

De keuken is uitgerust met een complete apparatuurset: van koelkast tot vaatwasser en van inductiekookplaat tot afzuigkap. 

Inspireert deze keuken jou? Wens je dezelfde opstelling met een andere uitstraling? Of ben je op zoek naar een soortgelijke keuken, maar dan passend bij jouw keukenruimte? Ontdek de mogelijkheden van Bruynzeel Keukens. 

Maak vrijblijvend een adviesafspraak met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee. Naast een 3D keukenontwerp ontvang je ook een transparante offerte. 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Met behulp van de Moodboard Maker maak je in 10 simpele stappen een visueel overzicht van al je keukenwensen. 
 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Jura wild eiken donker in detail

Keuken Jura voorraadlade

Jura voorraadlade

Keuken Jura inductiekookplaat

Jura inductiekookplaat

Keuken Jura bovenkast

Jura bovenkast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.