Keuken Matterhorn leisteengrijs - luxe keuken
Keuken Matterhorn leisteengrijs - houten bartafel
Keuken Matterhorn leisteengrijs - wijnklimaatkast
Keuken Matterhorn leisteengrijs - open kast

Matterhorn leisteengrijs

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Matterhorn leisteengrijs

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Maak kennis met de Matterhorn Leisteengrijs: een hoekkeuken met een stoer design. In deze keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten zwart: zo zijn de onderkasten en hoge kasten in het ultramatte leisteengrijs uitgevoerd en zie je bij de bovenkasten en het keramieken werkblad een meer zwarte tint terug. Ook is er een metaal open vlak toegevoegd, wat de keuken een rauw randje geeft. Dit is tevens een ideale plek om je mooiste glazen weg te zetten. 

De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnkoeler is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs mee berekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in jouw eigen keukenruimte? We helpen je graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

In onze winkels heb je de mogelijkheid om alle deuren, materialen en kleuren in het echt te komen bekijken en voelen. Kijk hier voor een winkel in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Matterhorn leisteengrijs in detail

Keuken Bar boomstamtafel

Bar boomstamtafel

Keuken Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Keuken Open regaal kast

Open regaal kast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.