Keuken Atlas Marmergrijs - u-keuken
Keuken Atlas Marmergrijs - voorraadlade
Keuken Atlas Marmergrijs - opbergruimte
Keuken Atlas Marmergrijs - keukenapparatuur

Atlas Trend marmergrijs

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Atlas Trend marmergrijs

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Spreekt de ‘hotel chique’ stijl jou aan en ben je benieuwd hoe je deze kunt terugbrengen in de keuken? Dat kan met deze marmerlook keuken. In het ontwerp combineren we de Atlas keukendeur in diverse uitstralingen. De onderkasten van de keuken en het aanrechtblad zijn uitgevoerd in een stijlvolle marmergrijze kleur. Het resultaat is een luxe en stijlvolle marmerlook, met het comfort en de functionaliteit zoals je gewend bent van Bruynzeel Keukens. 

De keuken is verkrijgbaar in elke wenselijke opstelling, we maken graag een persoonlijk ontwerp op maat. Deze variant is uitgevoerd in een U opstelling, wat voor voldoende beweeg- en werkruimte zorgt. Met onze keuze voor bovenkasten en een extra hoge kast haal je met deze keuken extra veel opbergruimte in huis. Natuurlijk is er ook gedacht aan kookgemak: met de AEG ComboHob inductiekookplaat heb je voldoende ruimte voor je pannen, schoonmaakgemak en is een afzuigkap niet meer nodig. 

Naast de marmerlook deuren is ervoor gekozen de bovenkasten uit te voeren in de kleur leem en de hoge kast in Walnoot Alaska. Het eindresultaat is een hotel chique keuken die een echte eyecatcher vormt in ieder interieur. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas Trend marmergrijs in detail

Keuken Atlas AEG oven

Atlas AEG oven

Keuken Atlas voorraadlade

Atlas voorraadlade

Keuken Atlas bovenkast

Atlas bovenkast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.