Bijkeuken: Atlas Kashmir - wasruimte
Laat je vrijblijvend adviseren

Bijkeuken: Atlas Kashmir

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Een bijkeuken wordt vaak gebruikt als extra ruimte die gebruikt wordt voor huishoudelijke taken als wassen en strijken en voor het opbergen van schoonmaakartikelen. Bij Bruynzeel Keukens is het mogelijk om een bijkeuken op maat te ontwerpen. De bijkeuken krijgt dan niet alleen een opgeruimde uitstraling, maar ook wordt er gebruik gemaakt van handige kasten, waardoor het uitvoeren van huishoudelijke taken nog gemakkelijker wordt. We vertellen je graag meer over de functionaliteiten van deze bijkeuken. 

Wasmachine en droger naast elkaar

De wasmachine en droger zijn naast elkaar in de kasten geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk de was kunt doen. Daarnaast is alles netjes weggewerkt, waardoor een opgeruimd en overzichtelijk geheel ontstaat. 

Spoelgemak in de bijkeuken

De ingebouwde spoelbak draagt bij aan extra gemak. Het overtollige water van de droger, kan meteen worden weggespoeld, maar ook water is direct bij de hand: gemakkelijk om even een sopje te maken!

Wasmanden verwerkt in de kasten

In de ingebouwde kasten vind je ruimte voor wasmanden. Zo kun je alle vuile was verzamelen, zonder dat dit in het zicht staat. Door het schuifsysteem haal je ze gemakkelijk uit de kast. ‘Een kind kan de was doen!’ 

Extra opbergruimte

Zowel de hoge als lage kasten bieden tal van opbergruimte voor overige schoonmaakspullen: denk aan de strijkplank, de stofzuiger en schoonmaakmiddelen.

Ook op zoek naar een praktische indeling voor jouw bijkeuken? Onze aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag meer!   

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Steigerwit

Steigerwit

Keuken Terrabruin

Terrabruin

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken Kastanjehout

Kastanjehout

Keuken Espresso eiken

Espresso eiken

Keuken Puur eiken

Puur eiken

Keuken Walnoot alaska

Walnoot alaska

Keuken Zomer eiken

Zomer eiken

Keuken Zilver eiken

Zilver eiken

Bijkeuken: Atlas Kashmir in detail

Keuken Ohio antraciet geborsteld | hoogte 25 mm

Ohio antraciet geborsteld | hoogte 25 mm

Keuken Cosmic

Cosmic

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.