preload

Atlas ruw eiken grijs

Een moderne en tijdloze keuken in natuurtint.  De L-opstelling met wit kunststof werkblad biedt overzicht en vooral veel werkruimte. Zo is de Atlas ruw eiken grijs naast onze standaard kasthoogte ook verkrijgbaar in deze Maxilijn. Waarbij je geniet van een vijf centimeter hoger blad. Bovendien zorgt dit in combinatie met de extra lage plint ook nog eens voor twintig procent meer opbergruimte. Genoeg plek om al je zorgvuldig gespaarde keukenspullen in op te bergen. Desgewenst plaatsen we daarvoor een extra plank of lade. Net wat jij wil. De hoekkast is sowieso voorzien van halve carrouselbladen. Klinkt moeilijk, maar het zorgt er alleen voor dat je alle inhoud van je kast optimaal benut. Datzelfde geldt voor de bovenkasten die voorzien zijn van zwenksysteem. Een keuken met inhoud dus.

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou. Klik hier en bekijk de beschikbare kleuren.

Bekijk hier de 360 graden beelden van de Atlas ruw eiken grijs.

*Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas ruw eiken grijs in detail

Atlas - Ruw Eiken Grijs

Atlas - Ruw Eiken Grijs

Kunststof - Wit

Kunststof - Wit

B015 Cubico

B015 Cubico

Atlas

Atlas

Atlas ruw eiken grijs apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×