Keuken Atlas Kader wit - hoekkeuken
Keuken Atlas Kader wit - koffiehoek
Keuken Atlas Kader wit - voorraadlade
Keuken Atlas Kader wit - keukenapparatuur

Atlas Kader wit

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Maak kennis met de Atlas Kader wit, een ruime, landelijke leefkeuken die van alle gemakken voorzien is. Deze keuken heeft tal van opbergruimte. Zo zijn de lades bijvoorbeeld voorzien van binnenlades: functioneel én met ruimte voor nog meer spullen. Ook aan werkruimte is geen gebrek: perfect om gezellig samen met familie en vrienden te koken en daarna te tafelen. 

De keuken is voorzien van een complete apparatenset, waarbij de magnetron en de oven boven elkaar zijn geplaatst. Naast deze apparaten is een nis te vinden, die ideaal in te richten is als koffiehoek. De afzuigkap is verwerkt in een inbouwunit, wat voor een rustig geheel zorgt. 

Breng voor meer informatie gerust een bezoek aan een van onze winkels. En wist je dat je bij ons niet hoeft te onderhandelen over de prijs? Ieder onderdeel van de keuken heeft een eigen, vaste prijs.             Ontwerp
      je keuken
                                                                
    


   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken 1.950 NCS kleuren

1.950 NCS kleuren

Keuken Atlas kader - Platinagrijs

Atlas kader - Platinagrijs

Keuken Atlas kader - Antiekgroen

Atlas kader - Antiekgroen

Keuken Atlas kader - Antraciet

Atlas kader - Antraciet

Keuken Atlas kader - Crème Vanille

Atlas kader - Crème Vanille

Keuken Atlas kader - Grafiet

Atlas kader - Grafiet

Keuken Atlas kader - IJswit

Atlas kader - IJswit

Keuken Atlas kader - Kashmir

Atlas kader - Kashmir

Keuken Atlas kader - Leem

Atlas kader - Leem

Keuken Atlas kader - Magnolia

Atlas kader - Magnolia

Keuken Atlas kader - Wit

Atlas kader - Wit

Keuken Atlas kader - Zwart

Atlas kader - Zwart

Keuken Atlas kader - Lichtgrijs

Atlas kader - Lichtgrijs

Atlas Kader wit in detail

Keuken Atlas kader - Wit

Atlas kader - Wit

Keuken Kunststof - Vulkaan grijs

Kunststof - Vulkaan grijs

Keuken Voorraadlade

Voorraadlade

Atlas Kader wit apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.