Houtlook keuken
Houten kastenwand
Opberglade
Achterwand tegels Hongaarse punt
Laat je vrijblijvend adviseren

Atlas kader terrabruin i.c.m. Atlas kasteel eiken

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • Perfect voor smalle ruimtes door de deels ondiepe houtlook kastenwand
  • Veel opbergruimte in de koffiecorner
  • Werkkast t.b.v. stofzuiger
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Maak kennis met de Atlas Kader Terrabruin: een karaktervolle parallel keuken met een warm maar ook stoer design. Deze keuken is hét ultieme voorbeeld van mix and match. Zo wordt er gebruik gemaakt van verschillende kleuren en materialen. De deuren aan de ene kant van de keuken zijn gekaderd in de kleur terrabruin, gecombineerd met een prachtig werkblad van composiet (kleur Primordia, 50 mm dik). De andere zijde is volledig in houtlook met de Atlas kleur Kasteel eiken. Beide zijdes zijn voorzien van dezelfde oud koperen komgreep, de Dallas greep, wat in combinatie met de koperen spoelbak en kraan het tot een mooi geheel maakt. De Hongaarse punt tegels op de achterwand maakt het geheel helemaal af. 

De keuken zit bomvol opbergruimte, denk aan diverse praktische lades, maar ook aan een grote hoge werkkast waar bijvoorbeeld de stofzuiger in opgeborgen kan worden. Ideaal voor in een appartement waar extra bergruimte gewenst is. Om de kastenwand wat te breken is er ruimte gemaakt voor een koffiecorner middels een nisje. Dit is niet alleen mooi maar ook praktisch. De planken in dezelfde kleur als de keukendeuren zorgen voor de finishing touch.

Wel deze deur, maar in een andere kleur? De Atlas kent een ruim aanbod van kleuren, passend bij elk soort stijl. Van betongrijs tot staal en van ijswit tot oud eiken grijs. Maak een afspraak bij een Bruynzeel winkel in de buurt om samen met een aankoopadviseur de ideale keuken samen te stellen. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas kader terrabruin i.c.m. Atlas kasteel eiken in detail

Keuken Opberglade Atlas kader

Opberglade Atlas kader

Keuken Koffienis Atlas terrabruin

Koffienis Atlas terrabruin

Keuken Koperen kraan en spoelbak

Koperen kraan en spoelbak

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.