preload

Atlas Kader crème vanille - oud eiken grijs

Een rustieke, tijdloze keuken. Deze parallel opstelling met kunststof werkblad is uitgevoerd in een combinatiekleur van oud eiken grijs en crème vanille. Zo worden de onderkant van de bovenkasten in dezelfde kleur geleverd als de zijkant en kastdeuren. Een ideale keuken voor degene die warmte en rust in zijn huis wil brengen en tegelijkertijd van gemak voorzien wil zijn. Deze keuken beschikt bijvoorbeeld over een vaatwasser op hoogte zodat je nooit meer hoeft te bukken om je vieze vaat schoon te maken of op te ruimen. Daarnaast hebben de brede lades onder het fornuis een ideale bestekindeling zodat je ook deze ruimtes optimaal benut. En is de gootsteenkast voorzien van een aluminium bodem tegen vocht en gemorste schoonmaakmiddelen. 
 
Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou. Klik hier en bekijk de beschikbare kleuren.

*Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas Kader crème vanille - oud eiken grijs in detail

Atlas kader - Crème Vanille

Atlas kader - Crème Vanille

Atlas kader - Oud Eiken Grijs

Atlas kader - Oud Eiken Grijs

Kunststof - Oud eiken grijs

Kunststof - Oud eiken grijs

C023 Rossano

C023 Rossano

Atlas kader

Atlas kader

Spoelkast met vuilnisbak

Spoelkast met vuilnisbak

Vaatwasser met gekoppeld front

Vaatwasser met gekoppeld front

Besteklade

Besteklade

Opbouw vierkanten Led spots

Opbouw vierkanten Led spots

Atlas Kader crème vanille - oud eiken grijs apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×