preload

Allure - Olympia grafiet

Een strakke, industriële keuken. Deze parallel opstelling in grafietkleur met keramisch werkblad brengt ondanks haar afmetingen, eenvoud in je huis. Daarbij voldoet hij ook aan de voorkeuren van veel professionele koks die graag efficiënt werken. Zo zijn de kookplaat  en spoelbak praktisch tegenover elkaar gelegen en bevindt de oven zich op ideale werkhoogte. De uittrekbare verborgen afvalbakken achter de deuren van de gootsteenkast,  zijn daarnaast voorzien van gescheiden afvalsysteem. Dat maakt het helpen van de natuur en de gemeente een stuk makkelijker. Zo kun je je op het ruime werkblad naar gelang je kookbehoefte prima uitleven. Je hoeft daarbij trouwens niet bang te zijn voor krasjes of slijtage. Het werkblad in marmerlook is hittebestendig en volledig kras- en slijtvast! 
   
Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken 1.950 NCS kleuren

1.950 NCS kleuren

Keuken Allure - IJswit

Allure - IJswit

Keuken Allure - Wit

Allure - Wit

Keuken Allure - Crème Vanille

Allure - Crème Vanille

Keuken Allure - Kristalgrijs

Allure - Kristalgrijs

Keuken Allure - Zink

Allure - Zink

Keuken Allure - Kashmir

Allure - Kashmir

Keuken Allure - Leem

Allure - Leem

Keuken Allure - Grafiet

Allure - Grafiet

Keuken Allure - Leisteen

Allure - Leisteen

Keuken Allure - Lichtgrijs

Allure - Lichtgrijs

Keuken Allure - Platinagrijs

Allure - Platinagrijs

Keuken Allure - Antraciet

Allure - Antraciet

Keuken Allure - Zwart

Allure - Zwart

Keuken Allure - Lentegroen

Allure - Lentegroen

Keuken Allure - Antiekgroen

Allure - Antiekgroen

Keuken Allure - Olijfgroen

Allure - Olijfgroen

Keuken Allure - Woudgroen

Allure - Woudgroen

Keuken Allure - Okergeel

Allure - Okergeel

Keuken Allure - Cognac

Allure - Cognac

Keuken Allure - Robijnrood

Allure - Robijnrood

Keuken Allure - Nachtblauw

Allure - Nachtblauw

Allure - Olympia grafiet in detail

Keuken Allure - Grafiet

Allure - Grafiet

Keuken D013 Streep zwart

D013 Streep zwart

Keuken Bestek- en voorraadlade

Bestek- en voorraadlade

Keuken Spoelkast met vuilnisbak

Spoelkast met vuilnisbak

Keuken Glaskasten

Glaskasten

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.