preload

Allure - Luxor grafiet

Een strakke, industriële keuken. Deze parallel opstelling in grafietkleur met keramisch werkblad brengt ondanks haar afmetingen, eenvoud in je huis. Daarbij voldoet hij ook aan de voorkeuren van veel professionele koks die graag efficiënt werken. Zo zijn de kookplaat  en spoelbak praktisch tegenover elkaar gelegen en bevindt de oven zich op ideale werkhoogte. De uittrekbare verborgen afvalbakken achter de deuren van de gootsteenkast,  zijn daarnaast voorzien van gescheiden afvalsysteem. Dat maakt het helpen van de natuur en de gemeente een stuk makkelijker. Zo kun je je op het ruime werkblad naar gelang je kookbehoefte prima uitleven. Je hoeft daarbij trouwens niet bang te zijn voor krasjes of slijtage. Het werkblad in marmerlook is hittebestendig en volledig kras- en slijtvast! 
   
Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou. Klik hier en bekijk de beschikbare kleuren.

*Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Allure - Luxor grafiet in detail

Allure - Grafiet

Allure - Grafiet

Keramiek - Bright marble

Keramiek - Bright marble

D013 Streep zwart

D013 Streep zwart

Luxor

Luxor

Bestek- en voorraadlade

Bestek- en voorraadlade

Spoelkast met vuilnisbak

Spoelkast met vuilnisbak

Glaskasten

Glaskasten

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×