preload

Voorbereiding

Voorbereiding

Wanneer je jouw bestelling geplaatst hebt, gaat jouw keuken in onze Nederlandse fabriek (in Bergen op Zoom) in productie. Binnen 7 dagen na aankoop neemt de inmeetplanning contact met je op om een afspraak te maken om de keukenruimte op te meten. Tijdens dit bezoek worden er indien nodig afspraken met je gemaakt over de aan te houden maatvoering. Om er zeker van te zijn dat alles straks goed past en aangesloten kan worden, controleert onze orderverwerking aan de hand van de inmeetgegevens of het  keukenontwerp binnen de afmetingen van de keukenruimte past. Tevens maken zij een tekening voor je met alle aansluitpunten ten behoeve van de bestelde apparatuur. 

 

Eventueel meerwerk wordt direct met je besproken. Je kunt dit werk door één van de zorgvuldig geselecteerde lokale partners van jouw vestiging laten uitvoeren of zelf een aannemer regelen. Belangrijk is dat alle aansluitpunten voor gas, water en elektra op de dag van montage aanwezig zijn. En dat de oude keuken verwijderd is. Andere handige werkzaamheden voordat de montage plaatsvindt? Plaats eventueel nieuwe vloertegels alvast. Dat is een stuk handiger dan achteraf!

Ervaar ons uitgebreide assortiment 

In onze winkels hebben we een uitgebreid aanbod van keukenopstellingen staan. Ook is het mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken en op zoek te gaan naar de ideale combinatie voor jou. Onze aankoopadviseurs denken graag met je mee en maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor je. Zoek hier een winkel in de buurt of maak direct een afspraak!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.