preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Een kijkje in de keukenwinkel

Een kijkje in de keukenwinkel ›

Nadat Laura met Elisah haar hele keuken heeft doorgesproken komt nu de zoektocht aan bod.

Een kijkje in de keuken van Laura

Een kijkje in de keuken van Laura ›

Laura woont sinds half augustus in een prachtig jaren dertig woning in Haarlem. Ze voelt zich hier al helemaal op haar plek, maar heeft nog wel een lange to do lijst van dingen die nog moeten gebeuren. De keuken vervangen kriebelde het meest bij Laura.

Een kijkje in de keuken van Marleen

Een kijkje in de keuken van Marleen ›

Wie het van buiten onopvallende jaren-70-huis van Marleen (41) binnenstapt, waant zich plotsklaps in een jungle. Terwijl we toch echt in Haarlem zijn. Niet alleen haar woonkamer, maar ook haar strakke, zwarte Bruynzeel keuken staat in het bijzonder vol potten met de meest verrassende plantensoorten. “En dan te bedenken dat ik in ons vorige huis nog geen cactus levend kon houden”, zegt Marleen.

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend ›

Op zaterdag 7 september opende onze nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom officieel haar deuren. In deze winkel brengen we de wensen van klanten samen, waarbij inspiratie en digitalisering een grote rol spelen. Na een openingswoord van directeur Ron van den Berg en wethouder Evert Weys, openden Bruynzeelers Jan Potappel (49 jaar in dienst) en Marjan Meiland (40 jaar in dienst) officieel deze nieuwe, innovatieve, winkel en kon het feestelijke openingsweekend van start gaan.  

Moodboard maken

Moodboard maken ›

De keuken vinden die bij jou past: het klinkt gemakkelijker dan het is. Een moodboard helpt je hier mee op weg. Lees hier meer over het maken van een moodboard.

Fabrieksfilm Bruynzeel Keukens

Fabrieksfilm Bruynzeel Keukens ›

Fabrieksfilm Bruynzeel Keukens

Service & Garantie

Service & Garantie ›

Wij besteden veel zorg aan het ontwerp en de productie van onze functionele keukens. De materialen die we gebruiken zijn van goede kwaliteit en voorzien van diverse keurmerken. Wij hebben vertrouwen in ons product. Daarom krijg je bij ons 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Gebruik

Gebruik ›

Wanneer onze vakmannen klaar zijn, krijg je een uitgebreide instructie over hoe de keuken gebruikt moet worden.

Levering & Montage

Levering & Montage ›

Tussen de aankoop en levering van jouw keuken ligt ongeveer drie maanden. 

Keuken inspiratie

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar nog niet helemaal voor ogen wat voor keuken je precies wilt? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bij Bruynzeel Keukens bieden we je volop keukeninspiratie. In onze blogs nemen je we mee in de laatste keukentrends, kijken we binnen bij klanten en geven we je praktische adviezen over de opstelling van de keuken. Filter gemakkelijk op keukentrends, tips voor in de keuken, interessante interviews uit ons inspiratiemagazine Smaak of neem een kijkje in de keuken van klanten via #bruynzeelkeukens. We vinden het belangrijk dat je keuken inspiratie op kan doen op een manier die voor jou prettig is. Naast de blogs die je op onze website vindt, kun je ook gemakkelijk zelf aan de slag. Bijvoorbeeld door het maken van een moodboard of 3D keukenontwerp met de ontwerphulp. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment van keukens? Bekijk dan onze keukencollectie. En wil je materialen in het echt zien, voelen en ervaren? Kom dan zeker eens langs in een van onze 32 winkels. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt en kom gezellig keuken inspiratie opdoen.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?