preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Zwarte keukens

Zwarte keukens ›

Iedereen is anders. Dit betekent ook dat iedereen andere wensen heeft op keukengebied. Hoe je levenssituatie eruit ziet, de grootte van de keukenruimte en je stijl hebben grote invloed op het keukenontwerp. Bij Bruynzeel Keukens bepaal je helemaal zelf hoe je keuken er uiteindelijk uit komt te zien. We zetten jouw wensen om tot een betaalbare, inspirerende en persoonlijke keuken. Graag vertellen we je meer over een van de trends van nu: de zwarte keuken. En nemen we je mee in het uitgebreide aanbod aan zwarte keukens van Bruynzeel.

Wat is inductie?

Wat is inductie? ›

Aardgasvrij wonen wordt steeds meer de norm: nieuwbouwhuizen worden alleen nog maar aardgasvrij gebouwd en steeds meer gemeentes gaan aan de slag om bestaande wijken die verwarmd worden met gas en koken met gas aardgasvrij te krijgen. Graag vertellen we je namens Bruynzeel Keukens meer over het alternatief voor koken op gas, namelijk: koken op inductie. Wat is inductie? En wat zijn de voordelen van inductie koken?

De laatste keukentrends nu in de winkel!

De laatste keukentrends nu in de winkel! ›

Wij houden jullie graag op de hoogte van de nieuwste trends op keukengebied.

Keuken achterwand: voor ieder wat wils

Keuken achterwand: voor ieder wat wils ›

Maak je keuken helemaal af door te kiezen voor een passende achterwand. Of je nu houdt van een Scandinavische, landelijke, industriële of mengelmoes van stijlen, er is voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. 

Home Farming

Home Farming ›

De trend van het moment! Thuis lekkere kruiden en groenten kweken. Mhhhmmm!

Bruynzeel Keukens en Team CASA

Bruynzeel Keukens en Team CASA ›

Samen werken aan de toekomst van de Nederlandse (woning)bouw. 

De beste DIY keukenklusjes tijdens de herfst

De beste DIY keukenklusjes tijdens de herfst ›

Weer of geen weer: er valt altijd wat te klussen in huis.

Maak van je keuken een Urban Jungle

Maak van je keuken een Urban Jungle ›

Met een flinke dosis planten en natuurlijke materialen is de Urban Jungle trend perfect om het najaar mee in te gaan.

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand ›

Traditioneel staat oktober in het teken van wonen. In deze woonmaand vliegt de inspiratie je om de oren: het moment om geïnspireerd te raken!

Keuken inspiratie

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar nog niet helemaal voor ogen wat voor keuken je precies wilt? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bij Bruynzeel Keukens bieden we je volop keukeninspiratie. In onze blogs nemen je we mee in de laatste keukentrends, kijken we binnen bij klanten en geven we je praktische adviezen over de opstelling van de keuken. Filter gemakkelijk op keukentrends, tips voor in de keuken, interessante interviews uit ons inspiratiemagazine Smaak of neem een kijkje in de keuken van klanten via #bruynzeelkeukens. We vinden het belangrijk dat je keuken inspiratie op kan doen op een manier die voor jou prettig is. Naast de blogs die je op onze website vindt, kun je ook gemakkelijk zelf aan de slag. Bijvoorbeeld door het maken van een moodboard of 3D keukenontwerp met de ontwerphulp. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment van keukens? Bekijk dan onze keukencollectie. En wil je materialen in het echt zien, voelen en ervaren? Kom dan zeker eens langs in een van onze 32 winkels. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt en kom gezellig keuken inspiratie opdoen.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?