preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Interior Junkie: Stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken

Interior Junkie: Stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken ›

Bezig met het uitzoeken van een nieuwe keuken? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor wat voor stijl kies je, voor welke indeling ga je en is marmer, graniet of beton een juiste keuze? Bij deze mijn stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken.

Keukenadvies: een keuken inrichten dat past bij jouw interieur, zo doe je dat!

Keukenadvies: een keuken inrichten dat past bij jouw interieur, zo doe je dat! ›

Persoonlijk keukenadvies? Voor 3 lezers geef ik in deze blog gratis advies en jij kan meelezen. Wellicht vind je herkenning en doe je inspiratie op voor jouw keuken. Want een keuken naar wens samenstellen, hoe doe je dat precies? In deze blog geef ik mijn advies naar aanleiding van 3 ingezonden interieurvragen.

Juudithhome: ''De ideale keuken: 10 handige tips''

Juudithhome: ''De ideale keuken: 10 handige tips'' ›

Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet, maar ook niet jaarlijks. Dus wanneer je een keuken uitzoekt, wil je het ook graag goed doen!

Onderhoudstips voor jouw nieuwe Bruynzeel keuken

Onderhoudstips voor jouw nieuwe Bruynzeel keuken ›

Van je nieuwe keuken wil je zo lang mogelijk genieten. Maar hoe maak je je keukenblad het beste schoon? Hoe voorkom je krassen in een RVS spoelbak? En wat moet je nog meer weten voor een optimaal gebruik van je keuken? We geven je graag wat extra informatie zodat je zo lang mogelijk van je nieuwe Bruynzeel Keuken kunt genieten. 

Kerst zonder keukenstress

Kerst zonder keukenstress ›

De feestdagen zijn een genot voor de amateurchefs onder ons. De wekenlange voorbereiding bereikt namelijk eindelijk haar hoogtepunt: het kerstdiner! Mocht jij nou geen zin hebben om urenlang in de keuken te staan of om stad en land af te zoeken naar dat ene missende ingrediënt: met deze gerechten beleef jij dit jaar Kerst zonder stress. 

4 handige adviezen van de keukenadviseur

4 handige adviezen van de keukenadviseur ›

4 handige adviezen van de keukenadviseur

De beste DIY keukenklusjes tijdens de herfst

De beste DIY keukenklusjes tijdens de herfst ›

Weer of geen weer: er valt altijd wat te klussen in huis.

Zo voorkom je keukenkeuzestress

Zo voorkom je keukenkeuzestress ›

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken moet je op van alles letten. Je wilt een keuken die past bij jouw stijl, ruimte en budget. Kortom, een keuken die werkt voor jou. Onze stylist Suzanne Jungschläger geeft 5 tips die je helpen om belangrijke knopen door te hakken.

Zo houd je je keuken van deze tijd zonder een klein fortuin uit te geven

Zo houd je je keuken van deze tijd zonder een klein fortuin uit te geven ›

Je hebt je keuken al best wat jaren en hij kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Meteen de hele keuken eruit en een nieuwe erin? Het liefst wel, maar je spaargeld is op … Gelukkig kun je met een beperkt budget je keuken toch een heel nieuw gezicht geven. Suzanne Jungschläger, stylist bij Bruynzeel Keukens, geeft je alvast wat praktische tips.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?