Keuken

Zo houd je je keuken van deze tijd zonder een klein fortuin uit te geven

Met een beperkt budget je keuken een nieuw gezicht geven. Het kan! Suzanne is styliste bij Bruynzeel Keukens en geeft je alvast wat praktische tips. Leuk om meteen mee aan de slag te gaan.

HK
Kijkje bij Jessica

Verzamel en schik

De grootste verandering met de minste inspanning? “Ga aan de slag met keukenaccessoires”, roept Suzanne meteen. De styliste is als een ekster als het gaat om flessen, plankjes, pannen en pompjes voor in de keuken. “Verzamel een paar mooie flessen olijfolie en zet ze gezellig bij elkaar in een hoek van je keuken. Of zoek naar leuke snijplanken, die springen meteen in het oog. Marmeren snijplanken zijn favoriet bij mij. Je hebt ze in allerlei tinten. De keramieke varianten van HK Living vind ik erg mooi.”

Klein detail, groot verschil

Ook potten en pompjes geven je keuken een fris gezicht. Suzanne: “Koop een paar mooie voorraadpotten en zet die in het zicht. Kies je voor glazen potten, zet er dan niet te veel neer. Het wordt anders al snel te druk in je keuken. En het plastic zeeppompje kun je gemakkelijk vervangen voor een designpompje. Een klein detail, dat je keuken net wat meer karakter geeft.”

Greep
Grepen

Kleine in-greep

“Vervang de grepen van je keukenkastjes eens. Je zult zien dat het echt iets doet met je keuken”, geeft Suzanne als tip. “Het is heel eenvoudig. Als je een beetje handig bent, heb je het zo voor elkaar. Let vooraf wel goed op de greepboring. Dan weet je zeker dat je nieuwe greepjes passen.”

Marleen
Kijkje bij Marleen

Groen? Moet je doen!

“Blaas een lege wand in je keuken nieuw leven in door hem in een andere (trend)kleur te verven”, zegt Suzanne, die handige tips in overvloed heeft. “Of hang een memorek of een muurplank op. Je keuken krijgt er meteen een hele andere uitstraling door, terwijl het niet veel kost. En breng extra sfeer in je keuken met planten. Heb je een halfhoge kast? Zet daar dan een plant op met bladeren die sierlijk naar beneden hangen. Als je weinig plek hebt voor groen in je keuken, is een hangplant aan het plafond een leuke optie.”

Geniet van je ‘nieuwe’ keuken

Zo zie je maar: een paar kleine aanpassingen maken een groot verschil in je keuken. Geïnspireerd geraakt door de tips van Suzanne? Leuk! We zijn benieuwd hoe jouw ‘nieuwe’ keuken eruitziet. Plaats je foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!

Loop eens binnen bij een Bruynzeel Keukens winkel en laat je inspireren door de verschillende keukens. 

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.