preload
Keuken

Op het keukentrapje

Met een keukentrapje onder de arm reizen we van Sint-Oedenrode naar Schagerbrug. Onderweg vragen we aan voorbijgangers: wat brengt jouw keuken een treedje hoger? En wat mag er niet in jouw keuken ontbreken? Dit keer zetten we ons trapje neer in Hulst.

“Nu mijn kleindochter op zichzelf woont, komt ze niet meer ieder weekend eten. Maar als ze er is, verwen ik haar altijd een beetje. Gelukkig lust ze alles. Met mijn keuken, die pas een paar jaar oud is, ben ik erg blij. Vooral met de grote laden die ik onder mijn inductiekookplaat heb. En met de hoekkast met draaiplateau, waar oneindig veel potten en pannen op lijken te passen. Zonder staafmixer kan ik niet, vooral omdat ik graag veel soepen maak.”

Smaak2

Marianne Dobbelaar (72) en Simone de Caluwé (22)

“Vorig jaar hebben mijn vriend en ik een nieuwe keuken in ons huis laten plaatsen. Hoe dan ook wilde ik er een vijfpits gasfornuis in, een goede oven en een groot werkblad. En zonder vaatwasser zou ik gek worden. Nadat ik heb gekookt, is de keuken altijd een slagveld, haha. Mijn ideale keuken zou ook nog een grote Amerikaanse koelkast, een dubbele wasbak, een wijnkoeler en een kokendwaterkraan hebben. Alles voor een goed feestje op zijn tijd!”

‘Zonder vaatwasser zou ik gek worden'

Smaak2

Aniek Boënne (24)

“Ik ben chef-kok en werk én woon in mijn eigen restaurant. Mijn thuiskeuken is dus een professionele keuken. Dat betekent dat we met het gezin of al voor vijf uur eten of pas na tienen. Goede, scherpe messen zijn voor mij een must in de keuken. En mijn staafmixer is een handig apparaatje dat een hoop werk bespaart en maar weinig ruimte in beslag neemt. Ik zou graag nog eens overstappen van koken op gas naar inductie, daar ligt de toekomst.”

‘Goede, scherpe messen zijn een must in mijn keuken’

Smaak2

Edwin Hendriks (50)

Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina. Bekijk de pagina hier

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.